Plany Mitac'a na przyszlość - jakie i czy warto czekać

• 6 Odpowiedzi
  • 914 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 18, 2006, 19:11:40 »
Witam
mam pytanie, chodzi mi o nowe modele urządzeń tej firmy. Czy w najbliższym czasie będą jakieś nowości w ofercie? Pytam dletego, że chce kupić MIO A701 lecz troche szkoda, że nie ma WI-FI, może warto się jeszcze troche wstrzymać?

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 18, 2006, 23:19:22 »
Zawsze będzie coś nowego w przyszłości, co ma takie coś, czego nie ma poprzedni, a na co warto czekać. Myśląc tak, jak piszesz wyżej, nigdy nie kupisz nic, bo następca będzie miał a to więcej RAM< a to akcelerator, a to procesor szybszy itd, itd... bez końca ;-)

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 19, 2006, 01:03:22 »
Cytat: "6nt"
Zawsze będzie coś nowego w przyszłości, co ma takie coś, czego nie ma poprzedni, a na co warto czekać. Myśląc tak, jak piszesz wyżej, nigdy nie kupisz nic, bo następca będzie miał a to więcej RAM< a to akcelerator, a to procesor szybszy itd, itd... bez końca ;-)

Tak zgadza się, ale chodzi mi o najbliższe plany bo być może na parę tygodni wyjdzie nastepca 701 a tyle mogę zaczekać.

re
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 19, 2006, 10:04:28 »
Mitac juz zapowiedział , ze nowe PROTOTYPY ulepszonych PDA z serii A70... będą dopiero na początku 2008 roku... Wg. mnie mio A701 jest bardzo dobrym PDA i brak Wi Fi to tylko mała wada... nigdy nie bedziesz miec użądzenia , które ma wszystko w sobie.... Ja bym Ci radził kupno A701

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 19, 2006, 13:15:54 »
Jak dla mnie, większą wadą jest brak EDGE, ale i bez tego da się żyć...

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 19, 2006, 13:20:51 »
Nie ma co narzekać. Jest to obecnie najlepszy "GPS Phone" na rynku i długo nim pozostanie :-)

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 19, 2006, 14:29:54 »
Ok panowie dzieki za rady. Teraz czekam aż A701 pojawi się w komputroniku bo ciągle go tam nie ma.