Ja również kupiłem P560. Do tej pory miałem 550 i byłem zadowolony. Niestety z tym nowym mio mam kilka "ścięć":
- kupiłem go (nówka) w firmie gdzie był reklamowany jako pda z systemem win mobile 6, a ja mam OS. 5.2.1438 (kompilacja 17945.0.3.2) - czy ktoś mnie w tym miejscy nie wprawiadził w błąd??
- zainstalowałem Automapę, igo i mio map, coś do divixów, pakiek resco (explorar, recorder przegladarka fotek, radio), pocket mechanic - starałem się to wszystko poinstalowac na karcie SD (mam 2GB), pamięć flash na razie nie używana - i w chwili obecnej MAM PROBLEM, ponieważ storage memory mam zajęte w 99% czyli na 31,5MB mam wypełnione 31,4MB - skąd się to wzięło?? jak mam zwolnić tą pamięć??
- problem z włączaniem wyłączonego pda, czyli co jakiś czas (pomimo, że jest wyłączony) pda włącza się na kilkanaście sekund i wyłącza się. Dzieje się tak kilka razy w ciągu doby, zresztą problem z właczaniem i rozładowaniem aku jest dość mocno "maglowany" na tym forum. Niestety mój egzemplarz nie jest inny i też mam z tym problem.
Troche denerwują mnie powyższe niedociągnięcia :-/
Pozdrawiam
RADEK