Po sprzedaniu zapasów p550 nastąpi spadek cen p560 i co za tym idzie wzrost popytu na karty SDHC. Jak masz żale do Mio to napisz im to w liście, że nie spełnili Twoich oczekiwań.
Ale nie zmieni to faktu, że p560 nie będzie godnym następcą p550 i że jest to po prostu kit który musi wyjść bo po prostu musi, choćby ze względu na wm6 (prawa rynku tak jak już to zostało zauważone). W dodatku do tego dochodzi fakt.. skoro można będzie sprzedawać p560 po niższej cenie, to dlaczego nie wypuścić teraz czegoś co kosztowałoby 1400 zł, a później ewentualnie po sprzedaży p550 spadło by na te wyjściowe 1200 zł, a jednocześnie nie będzie to lepszą kopia p550 - który gorszy nawet teraz od p560 nie jest.
Przestańcie się oszukiwać. Czy ja mam być wierny marce bo p550 już nie ma nowych w sprzedaży?, Ja jako stary użytkownik, który nie zawiódł się na p550, chce pójść do przodu i zostać przy mio.. ale oni sobie niestety gola strzelają...no sorry nie ma powodu przechodzić na p560, a sprzęt chcę zmienić... zastanawiam się ile osób ma takie samo podejście.
Radoskurze, czy mimo wszystko kupiłbyś p560?? tylko szczerze....