Problem z HR w mio p560

• 2 Odpowiedzi
  • 762 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z HR w mio p560
« dnia: Styczeń 10, 2008, 22:19:59 »
Witam

Robię tak jak w instrukcji:

Odłączyć od komputera Pocket PC wszystkie kable, w tym kabel zasilacza.
Przechylić drążek nawigacyjny do góry i przesunąć wyłącznik w położenie położenie OFF.
Wciąż przytrzymując drążek nawigacyjny, przesunąć włącznik z powrotem w pozycję ON.

Palm się włancza i nic dalej jak by to tylko był soft reset !! Mieliście może taki problem ?? Próbowałem też odczekać po między przesunięciem off na on jakiś czas ale to też nic nie zmienia.

Proszę o pomoc jak coś możecie wymyślić.

*

Offline mio560

• *
  • 70
  • Sprzęt: MIO P560
Odp: Problem z HR w mio p560
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 10, 2008, 22:26:28 »

Odłączyć od komputera Pocket PC wszystkie kable, w tym kabel zasilacza.
Przechylić drążek nawigacyjny do góry i przesunąć wyłącznik w położenie położenie OFF.
Wciąż przytrzymując drążek nawigacyjny, przesunąć włącznik z powrotem w pozycję ON.

Palm się włancza i nic dalej jak by to tylko był soft reset !! Mieliście może taki problem ??

Ja robilam hr raz, i dokladnie mialam ten problem. Z tego co napisane w intrukcji wynika, ze trzeba zrobic najpierw off, a potem (nie napisane po jakim czasie ) on. Robilam to iles razy, wciaz nie bylo hr.
W koncu weszlam na strone producenta i tam znalazlam instrukcje, co prawda do P550, ale pasuje jak ulal do naszego. Skopiowalam ja sobie. No bo zapomnieli dodac, ze trzeba trzymac ON tak dlugo, az sie pokaze Windows Mobile! Taki maly szczegol! Czyli, off, potem on i tak trzymac dopoki sie nie pokaze niebieski ekran windowsa.

Odp: Problem z HR w mio p560
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 10, 2008, 23:34:54 »
Dziękuję koleżance za szybką pomoc. Oni nawet instrukcji napisać nie umią ..... No chyba że to tylko u nas ten problem wystąpił albo wszyscy o tym wiedzieli :)

Pozdrawiam