automapa i activesync

• 5 Odpowiedzi
  • 1593 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

automapa i activesync
« dnia: Listopad 20, 2007, 13:59:10 »
witam
niejednokrotnie podczas uzywania AM4   w tle wlacza mi sie Activesync,  pozminimalizowaniu AM wylaczam AS, ale po jakims tam czasie widze znowu to diabelstwo w tle. Nie wiem co je wywoluje i jak pozbyc sie problemu.
sprzet to MIO P550
pozdr
« Ostatnia zmiana: Listopad 20, 2007, 14:01:34 wysłana przez maniu2113 »

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Odp: automapa i activesync
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 20, 2007, 14:04:35 »
Sprawdź : fake server ( opisywany wielokrotnie) - to błąd ( bug) programistów M$
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2008, 21:38:34 »
Musze odswierzyc temat bo juz rece opadaja

To co zostalo opisane na tym forum na temat rozwiazania problemu samoczynnego wlaczania sie activesynca (z zalozeniem serwera a pozniej jego usnieciem) poprostu NIE DZIAŁA i napewno wszystko robie dobrze wg instrukcji

*

Offline J@ger

• 22
  • Sprzęt: mio 550m, lark 50.3, lark 50.5 HD
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 31, 2008, 21:33:13 »
jak nie dziala jak dziala ?

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 31, 2008, 21:50:14 »
Musze odswierzyc temat bo juz rece opadaja

To co zostalo opisane na tym forum na temat rozwiazania problemu samoczynnego wlaczania sie activesynca (z zalozeniem serwera a pozniej jego usnieciem) poprostu NIE DZIAŁA i napewno wszystko robie dobrze wg instrukcji

Ja robiłem tak: utworzenie AS na serwerze, potem kill próby synchronizacji, usunięcie połączenia z serwerem i SR - efekt był natychmiastowy.
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

*

Offline grubasq

• *
  • 66
  • Sprzęt: MIO P550M + 2 GB KINGSTON + ETUI KRUSELL +BRANDO PP
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 03, 2008, 10:50:16 »
u mnie tez   zrobiłem wg instrukcji wyłączanie as i pomogło as nie włącza  sie samoczynnie tak często jak sie włączał ale  od czasu do czasu jednak sie załącza :( co jest  ? choć używam pda  często kalendarz wysyłanie maili korzystanie z am troche  gry   to i tak mi wytrzymuje max 3 dni  nie wiem czy to dużo czy mało  no ale czego oczekiwać jak ekran jest 3.5 calowy :P musi pobierać energie  . proponuje żeby każdy z zainteresowanych  pisał o rzeczywistym działaniu mio na baterii