P350

• 6 Odpowiedzi
  • 1160 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

P350
« dnia: Wrzesień 25, 2006, 16:20:14 »
Witam

Kupiłem dziś P350 chciałem do niego zainstalować automape i nie moge. W active sync jest synchronizowany tz. połaćzony. A gdy odpalam automape sprawdza połoczenie z Pocket PC, sprawdza bardzo długo, wyświetla że nie może się połączyć i żeby dokonał sofrt resetu a to nie pomaga.  Do dam tylko że mam równiez A201 i z tej samej płyty odpalam i 201 nie ma najmniejszego problemu. P350 jest goły nic nie ma zainstalowane tylko łate spolszczającą

P350
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2006, 16:25:01 »
Wyczytalem gdzies na forum ze w takich przypadkach pomaga:
- hard reset
- sciagniecie najnowszego activsync ze strony microsoftu.
PS
Jesli jestes uzytkownikiem p350 to napisz mi czy posiada on port podczerwieni bo w mio.pl powiedzilei ze nie ma, w instrukcji pokazane jest ze ma, a sprzedawcy mowia ze ma i ze nie ma?
Pozdrawiam
wookie

P350
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 09, 2006, 17:34:05 »
Miałem ten sam problem ale poczytałem troche na forum i go rozwiązałem

Patch rozwiazujący problem z instalacją i kopiowaniem plików do MIO P350/P550. Znajdziesz tutaj http://mio.com.pl/download.php?fr=p550

A co do Irdy to posiada ten port przesyłałem już zdjęcia i łącze się z netem.Pozdro

Re: P350
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 15, 2006, 20:23:29 »
Cytat: "piasektt"
Witam

Kupiłem dziś P350 chciałem do niego zainstalować automape i nie moge. W active sync jest synchronizowany tz. połaćzony. A gdy odpalam automape sprawdza połoczenie z Pocket PC, sprawdza bardzo długo, wyświetla że nie może się połączyć i żeby dokonał sofrt resetu a to nie pomaga.  Do dam tylko że mam równiez A201 i z tej samej płyty odpalam i 201 nie ma najmniejszego problemu. P350 jest goły nic nie ma zainstalowane tylko łate spolszczającą

Odinstaluj polską lokalizację jak jest wgrana , zrób rest i wtedy będziesz mógł wgrac sobie AutoMapę .Potem z płytki dograsz sobie pl lokalizacje i po problemie

Re: P350
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 15, 2006, 20:23:59 »
Cytat: "piasektt"
Witam

Odinstaluj polską lokalizację jak jest wgrana , zrób rest i wtedy będziesz mógł wgrac sobie AutoMapę .Potem z płytki dograsz sobie pl lokalizacje i po problemie

*

Offline Powhatan

• 771
    • http://www.powhatan.republika.pl
  • Sprzęt: Mio P350, Loox n560 wyposażone w AM 3 i 5 oraz Garminy eTrex i GPSmap60CSx z GPMapą 2007.2
P350
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 15, 2006, 21:24:57 »
Pokieruj sie raczej tym co pisze @Farfalek.
Na jakies drastyczne metody, lub odinstalowywanie polskiej nakładki przyjdzie czas póxniej.

*

Offline sky2

• 14
  • Raphael, Rhodium
P350
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 16, 2006, 19:40:10 »
Cytat: "Powhatan"
Pokieruj sie raczej tym co pisze @Farfalek.
Na jakies drastyczne metody, lub odinstalowywanie polskiej nakładki przyjdzie czas póxniej.

TO rozwiazanie "wymaga" posiadania czytnika karty no i oczywiscie samej karty. Przy Hresrecie moze naprawic problem tym co ma w pudelku :) . W kwestii drastycznosci TEJ metody to nie widze w niej nic drastycznego. Faktem jest ze ta z podmiana plikow systemowych jest bardziej elegancka :) . Od kiedy jest ona na stronie MIO?

Juz sprawdzilem, PDF powstal 27.09 a EXE 19.09, wtedy to ja niestety juz bylem po naprawie problemu AS.