Witam wszystkich,
jestem posiadaczem Mio P560 od jakichś ładnych kilku miesiecy. Do tej pory wszystko było ok, ale ostatnio zauważyłem, że wszystkie zdjęcia, pliki muzyczne, itp. które mam na niego zgrane nie dają się otwierać poprzez bezpośrednie ich klikniecie, jednak zawsze muszę najpierw otwierać program, który je odtwarza/wyświetla i dopiero potem mogę je obejrzeć/wysłuchać.
Kiedy chcę je bezpośrednio otworzyć (tzn. klikam na wybrany plik podwójnie) pojawia mi się komunikat "Nie można otworzyć pliku. Nie jest on podpisany zaufanym certyfikatem lub jedna z jego części nie może zostać znaleziona. Jeśli problem pozostanie spróbuj przeinstalować lub przywrócić plik."
Czy ktoś z Was miał podobny problem?
Czy wiecie co z tym można zrobić?
Sprawdzałem wszystko, tj. przenosiłem pliki na kompa i potem spowrotem na Mio i nic to nie dało. Zgrywałem na kartę pamięci, jak i na my flash disc i też nie działa....
Macie może jakieś doświadczenie, co w takiej sytuacji mógłbym zrobić?
Dzięki i pozdrawiam.
Łukasz
Napisane: Czerwiec 07, 2009, 23:54:52
Witam,
znalazlem odpowiedz na swoje pytanie co zrobic, zeby moj problem rozwiazac. Gdyby komus zdarzylo sie cos podobnego, wskazowki rozwiazania mozna znalezc tutaj:
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-284689.htmlTemat mozna uznac za zamkniety.
Pozdrawiam,
Lukasz