mio 550 / kalendarz

• 2 Odpowiedzi
  • 671 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lu

• 17
mio 550 / kalendarz
« dnia: Sierpień 02, 2006, 00:32:58 »
nie uzywam outlooka na codzien, ale jestem zmuszony zeby moc uzywac kalendarza z poziomu desktopa.
problem w tym ze na dwoch kompach z win xp i sp2 po zainstalowaniu oprogramowania do mio 550 'nie wykrywa' mi obecnosci outlooka przez co nie mam wogole mozliwosci aktualizowania kontaktow, kalendarza itp.
co sie dzieje ? co moze byc tego przyczyna? gdzie wogole outlooku jest kalendarz ? :)
czy jest jakis inny sposob na zarzadzanie kalendarzem z kompa, jakies inne oprogramowanie godne polecenia ? (po przejrzeniu forum stwierdzam ze niam , tylko lotus) :/ a moze cos innego jednak jest ?

*

Offline Pecus

• **
  • 243
  • Sprzęt:
    Mio P550 + 2GB SD Card;
    Toshiba G900 + 2GB
mio 550 / kalendarz
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 02, 2006, 01:02:11 »
Caly wic polega na tym, ze standardowo w systemie Windows na PC jest tylko Outlook Express, a to nie to samo co Outlook ;) (tak sobie chopaki z MicroSoftu wymyslily).
Outlooka masz np w pakiecie Microsoft Office, tyle ze wiekszosc ludzi instaluje ten pakiet wlasnie bez programu pocztowego (bo w koncu Outlook Express juz jest).

Pewnie stad Twoj problem.

P.-S. Ja nie mam ani Outlooka, ani nawet Expressa, stosuje Thunderbirda i mam ten sam "problem".

*

Offline lu

• 17
mio 550 / kalendarz
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 02, 2006, 01:12:52 »
ja do poczty uzywam programu barca, tam nawet kalendarz jest i ogolnie jest super w porownaniu z outlookiem, no ale nie wiem jak mam kalendarza uzywac w palmie :/