mio c710 - pytanie

• 1 Odpowiedzi
  • 692 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mio c710 - pytanie
« dnia: Styczeń 19, 2007, 08:40:42 »
Witam, chciałbym zakupić jakis system nawigacji do samochodu i zainteresowalem sie modelem c710 MIO. I teraz mam pytanie, czego to warte ? Troche o tym czytałem i podobno jest kiepska mapa Polski :/ Czy można whrać na C710 AutoMape, AutoPilota lub jakieś inne polskie mapy, czy jest to nie możliwe, i czy lepiej sie w to nie pchać i kupić mio500 ??

Z góry dziękuje za odpowiedzi i POZDRAWIAM wszystkich :)

Odp: mio c710 - pytanie
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 12, 2008, 20:13:32 »
nie rób tego błędu co ja i nie kupuj Mio 710, to złom jakich nie mało w świecie PNA. Po pierwsze-> aktualizacja, jak Ci się ida to jesteś gość, po drugie -> rozkodowanie, da sie i można nawet wrzucić AM, tylko nie najnowszą bo do tej musisz zmienić Windowsa na 5.0 a to raczej nie wykonalne, po trzecie-> beznadziejnie napisany soft samego urządzenia, pracuję na komputerach od 15 lat i tak beznadziejnie napisanego shell'a jeszcze nie wiedziałem, koledzy piszący poprostu zapominają czasami o czym piszą i wychodzą babole z cyklu -> na urządzeniu twórz katalogów ile Ci się rzewnie podoba, ale żadnego pliku (nawet wcześniej ściągniętego przez siebie na urządzenie) usunąć Ci się nie ida, poprostu nie ma takiej opcji. poza tym firma mio po zakupie ich urządzeń raczej ma klienta z drugiej strony... wiesz czego. Żadnych odpowiedzi na maile.