Nie mogę otworzyć plików w sieci na mio 168 przez USB :/

• 4 Odpowiedzi
  • 817 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 27, 2006, 15:23:12 »
Otóż mam sieć. Składa się ona z 2 komputerów. Sa one połaczone routerem D-Linka DI-604. Jeden komputer to złom więc ma win 98SE (oraz active sync 3.8 ), a drugi jest w miare nowy a na nim mam win xp(i activesync 4.2). Nie ważne czy podłącze palmtopa (przerobiony typhoon mygiude 3500 na mio 168RS) do 1 czy 2 kompa ale i tak będe się cieszyć dobrodziejstwem internetu ;). Ale jest problem z dostępem do plików udostępnionych na komputerach, nie widzi żadnego komputera, ani pliku (nawet nie zabezpieczonych hasłem) w takich programach jak : resco explorer, total comander, file explorer( tutaj pokazuje się dymek że są złe ustawienia i niemożna się podłaczyć).
No i co ja mam zrobić ?:wkurzony:

P.S. Chodzi o połaczenie USB

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 27, 2006, 21:04:10 »
Blagam pomozcie :(

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 27, 2006, 21:17:59 »
A jak prubujesz sie dostac do tych plików? musisz w ścierzce dostępu wpisać /komputer/katalog/

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 27, 2006, 22:28:32 »
Cytat: "kiler_89"
A jak prubujesz sie dostac do tych plików? musisz w ścierzce dostępu wpisać /komputer/katalog/
wpisywalem ale nic z tego :/ rowniez w programie do sieci na ppc  wyskakuje blad skanowania sieci, na dodatek w file explorer podcaas proby otwarcia katalogu z sieci to pokazuje sie windowsowy dymek na ppc o ustawieniach sieci, no i caly czas probuje mapowac dysk z sieci przez resco explorer. sory  za ort. itd. ale pisze z palma i sie spiesze

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 29, 2006, 22:16:50 »
elo pomocy