Wiesz co? Z 6 postów, które napisałeś, 1 traktuje o piractwie (choć go wykastrowałeś), a pozostałe 5... o niczym. Ciekawe podejście.
Dlatego albo zwracaj uwagę wszystkim, albo odpowiadaj merytorycznie na pytanie. A co do piractwa to traktuje o tym (powtórzę) co drugi post łacznie z przepisami co i jak zrobić nie tylko tutaj ale i w innym miejscach..
A ja nie wyłożę 2 tys. złotych aby poeksperymentować z 6 mapami , natomiast zrobię odwrotnie - poeksperymentuję a potem wyłozę 300 zł..................... chocby dlatego aby zachodnia policja nie nałożyła na mnie 1000 euro podczas kontroli za nielegalne oprogramowanie. Znam co najmniej 2 takie przypadki.
A co z ustawieniami GPS? Ano RTFM - czyli przeczytaj milusią instrukcję - na 100% będziesz miał tam napisane co i jak.
To poproszę wskaż mi w tej "milusiej instrukcji" stronę z moim problemem a najlepeij skseruj kartkę i zamieść na forum. Przecież taka instrukcja leży w kazdym domu.
I wróćmy do meritum zanim zaczniesz znowu akatkować..............bo przepychanki nie prowadzą do rozwiazania problemu tylko generuja niepotrzebne posty.
P.