Mio

• 4 Odpowiedzi
  • 913 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio
« dnia: Kwiecień 14, 2006, 12:54:31 »
Witam. Jestem tu nowy. Czytam Wasze wypowiedzi i dużo jest takich które mówią o problemach z mio.  Chciałem się zapytać czy ktoś z Was żałuje że zakupił ten produkt i ile z Was miało wizytę w serwisie??

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Mio
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 14, 2006, 17:45:45 »
Subaru
mam prosbe jak zakladasz nowy watek to postaraj sie by temat mowil wiecej o poscie np mio problemy, serwis jak czesto albo cos w tym temacie a napewno fostaniesz wiecej odpowiedzi oraz szybciej

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
Mio
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 14, 2006, 18:00:56 »
@Subaru...

Generalnie na forum pisze się gdy ma się problem i chce się go rozwiązać. Przecież jak wszystko działa i jesteś zadowolony to logiczne że nic złego się nie napisze na temat danego urzadzenia. Palmtopy kazdej firmy mają jakieś mniejsze czy większe niedociągnięcia.

Jesli chodzi o MIO to moim zdaniem dobra i tania firma. Palmtopa do navi (komplet z mapa i kartą pamięci mozna juz wychaczyć za jakieś 1200zł-1300zł)

Mio
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 15, 2006, 01:06:06 »
Każdy sprzęt ma jakieś mniejsze lub większe niedociągnięcia. Chciałbym tylko żeby mio miał te mniejsze.  A tak na marginesie to jest gdzieś serwis w Warszawie?? Pozdrawiam

Mio
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 15, 2006, 12:57:48 »
Witam!
Kupując każdy sprzet czy to Tv, czy DVD czy jakiekolwiek inne urządzenie po jakiś czasie użytkowania dostrzerzesz plusy i minusy. Nie ma idealnego sprzętu, w większości przypadków decyduje zawartośc naszego portfela że wybraliśmy to a nie inne urządzenie.
Jak do tej pory moje Mio sprawuje się ok, jestem zadowolony z uzytkowania. generalnie służy mi przede wszystkim do nawigacji, a także przy jego pomocy do sporzadzania zamówień u klientów (jestem przedstawicielem handlowym i korzystam z często korzystam z Excela).
Na moje potrzeby Mio jest wystarczające