Mio P560 i informacje do niego?

• 4 Odpowiedzi
  • 1445 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio P560 i informacje do niego?
« dnia: Luty 07, 2008, 18:43:08 »
Mam kilka pytań :( To mój pierwszy Palmtop wiec nie atakujcie mnie ? [szukałem odpowiedzi] ale bez powodzenia.

1. Czy da rady zrobić restart RAM ? tzn do ustawień tych fabrycznych czy jak to tam sie mówi.

2. Jak nie/tak to jak wyczyścić łatwo RAM ? Bo mi się nie wiem od czego zapchało :/ :(

3. Z Word Mobile usunąłem szablony stworzyć niby wiem jak ale nie wiem gdzie umieścić to ? Pomocy? Bo Word nie działa mi :(

4. Czy da rade uszkodzić WM6 ? I jak sie uszkodzi czy są ROMy do tego ?

5. I jak macie rady pozytywne to możecie podpowiedzieć...

Dziękuje z góry.

*

Offline FalconTech

• *
  • 99
  • Sokole Oko
    • FalconTech.PeeL
  • Sprzęt: Mio P360 + 8GB SDHC
Odp: Mio P560 i informacje do niego?
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 07, 2008, 20:29:23 »
Przywracanie ustawień fabrycznych to tzw Hard Reset (HR). Wyłączasz PDA wyłącznikiem na dole i trzymając cały czas joystick w górę włączasz PDA. Tylko przed tym zrób kopię ważnych dokumentów =]

*

Offline szkari

• *
  • 89
  • Sprzęt: Airis T620 (klon MIO p550)
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 08, 2008, 09:58:41 »
Mam kilka pytań :( To mój pierwszy Palmtop wiec nie atakujcie mnie ? [szukałem odpowiedzi] ale bez powodzenia.

1. Czy da rady zrobić restart RAM ? tzn do ustawień tych fabrycznych czy jak to tam sie mówi.

2. Jak nie/tak to jak wyczyścić łatwo RAM ? Bo mi się nie wiem od czego zapchało :/ :(

3. Z Word Mobile usunąłem szablony stworzyć niby wiem jak ale nie wiem gdzie umieścić to ? Pomocy? Bo Word nie działa mi :(

4. Czy da rade uszkodzić WM6 ? I jak sie uszkodzi czy są ROMy do tego ?

5. I jak macie rady pozytywne to możecie podpowiedzieć...

Dziękuje z góry.
1. tak jak FalconTech napisał
4. Nie sądze żebyś uszkodził roma samym użytkowaniem palmtopa, jak coś się zwali w systemie to hard reset

*

Offline dokch

• 20
  • Sprzęt: Mio P560 | Omnia I8000
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2008, 15:18:54 »

Word działa, tylko jak go włączasz nie może odnaleźć szablonu strony startowej (jakoś tak to chyba można nazwać)
Szablony są chyba w: \My Documents\Templates

Link do folderu templates (tam raczej nic nie zmieniałem): http://kwn.ovh.org/templates.rar
Umieść go w "Moje dokumenty" na pamięci głównej.

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 08, 2008, 23:05:38 »
Dzięki wielkie !  :D

A teraz kolejne pytania.
Czytam na forum tym i czytam...

Widzę słowo "Wtyczka" rozumiem przez to że ulepsza wygląd itp rzeczy ? Ale skąd takie rzeczy brać? Nie moge znaleść topica żadnego :( Ktoś podratuje :( jakieś FAQ powinno być :F albo ja jestem ślepy... i mecze ludzi :(

Po za tym są jakieś darmowe ThemeMakery ? do tworzenia Today ?