utrata j. polskiego

• 10 Odpowiedzi
  • 2773 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

utrata j. polskiego
« dnia: Styczeń 10, 2008, 23:51:25 »
po dokonaniu aktualizacji z zamieszczonej w komplecie płyty zniknął j. polski. jak mogę ponownie wrócić do j. polskiego? chodzi o mio 560.

Odp: utrata j. polskiego
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 11, 2008, 00:23:07 »
Na płycie znajdziesz 'Sunnysoft InterWrite Pro'. Zainstaluj to, wybierając podczas instalacji język polski.

*

Offline pasza_sadyka

• 366
  • Sprzęt: Xperia Neo
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 11, 2008, 06:38:56 »
Zanim jednak zainstalujesz popracuj trochę bez spolszczenia, zapewniam że zauważysz wyraźną różnicę w prędkości działania urządzenia bez nakładki spolszczającej.

*

Offline paprot

• 5
  • Sprzęt: Mio p560
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 11, 2008, 21:28:56 »
He, he, a u mnie po hard resecie niby wszystko po angielsku, ale część programów, jak np. kalendarz czy miernik baterii spolszczyła się sama z siebie, nie wiedzieć dlaczego  :shock: W sumie dosyć oryginalnie, angielsko-polsko teraz wszystko wygląda :ok:

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 15, 2008, 21:16:12 »
He, he, a u mnie po hard resecie niby wszystko po angielsku, ale część programów, jak np. kalendarz czy miernik baterii spolszczyła się sama z siebie, nie wiedzieć dlaczego  :shock: W sumie dosyć oryginalnie, angielsko-polsko teraz wszystko wygląda :ok:

no właśnie i ja mam ten problem. dodatkowo coś spowodowalo że nie mogę obejrzeć niektórych filmów które wcześniej oglądałem, programy nie dzialają tak jak powinny. tylko automapa chodzi jak należy.

Na płycie znajdziesz 'Sunnysoft InterWrite Pro'. Zainstaluj to, wybierając podczas instalacji język polski.    ----    to również niczego nie daje. wciąż mam język angielski z dodatkami polskiego i nie właściwą pracą palma. co mogę zrobić i jak to naprawić?
Napisane: Styczeń 13, 2008, 18:09:13
no ludzie pomóżcie. te wołki z mio pomocy tech. nawet nie raczą mi odpowiedzieć na maile które do nich ślę...

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 15, 2008, 21:30:53 »
Czy zainstalowałeś to spolszczenie z płyt a następnie je aktywowałeś w programie - klikając na ikonce ?
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 17, 2008, 20:53:59 »
witam i dziękuję za rady. Ci co proponowali wgrać nakładkę z płyty mieli rację. wgranie zakończyło moje kłopoty z j. polskim. ale zanim to zrobiłem to musiałem od nowa wgrać program ACTIVESYNC z netu. nie wiem dlaczego, ale gdy wgrałem aktualizację z dołączonej płytki to straciłem i nakładkę polską, i activa. Activa nie dało się z dysku uruchomić, a i z płyty nie chciała wejść. dziwne to dla mnie. gdy tylko wgrałem go ponownie i mój mio dogadał się już z kompem to wgrałem nakładkę no i wszystko już hula.
pozdrawiam i dziękuję za rady :ok:

« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 02, 2008, 00:36:01 »
Witam,
mam problem ponieważ płytka z softem do mojej 560 poprostu zagineła
jeżeli ktoś ma u siebie InterWrite Pro 9.5 to bardzo prosze o pomoc.

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 02, 2008, 18:45:20 »
Witam,
mam problem ponieważ płytka z softem do mojej 560 poprostu zagineła
jeżeli ktoś ma u siebie InterWrite Pro 9.5 to bardzo prosze o pomoc.
Daj spokój. Spolszczenie naprawdę nie jest do niczego potrzebne a wręcz przeszkadza. Parę słów w języku "language" Może się nauczyć "każden jeden" user  a spolszczenie niejednokrotnie jest przyczyną problemów z innymi programami
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline p360

• 310
  • Sprzęt: Mio p360 / 8gb / automapa 6.2
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 02, 2008, 21:50:18 »
a ja mam spolszczenie i jestem zadowolony  :ok:
tylko zastanawia mnie dlaczego miernik baterii i opcje zasilania mam w języku angielskim  :O
zawodowy kierowca...

« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 02, 2008, 22:20:40 »
no wielkie dzieki za rady angielski znam na tyle że spokodaje rade bardziej myślałem o tym że jak bede chciał sprzedać a taki mam zamiar
to pewnie bede miał z tym kłopot i to tyle w temacie.
Jak widze nie da rady żeby ktoś pomógl w tak błachym temacie.
Dla wsystkich z tym problemem podaje że takie spolszczenie można kupić na stronie mio za jedyne 6i9 zeta,
więc jak ktoś stracił legala kupionego razem ze sprzetem to jedyne wyjście.