Mio P560 brak synchronizacji z laptopem

• 4 Odpowiedzi
  • 2538 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio P560 brak synchronizacji z laptopem
« dnia: Czerwiec 11, 2009, 17:27:27 »
Witam
Mam problem od kilku dni jestem posiadaczem mio p560 nie moge zsynchronizować go z laptopem prze AS na mio tylko po podłaczeniu kabla Usb zmienia się ikona bateri na ikone podłaczonego kabla wcześniej miałem p360 i nie miałem żadnych kłopotów z synchronizacją juz przeistalowywałem AS i nic. W AS klikajac plik podswietla się tylko Ustawianie połaczeń po kliknieciu tego klikam połącz szuka połaczenia nic nie zanajduje tylko że porty są  dostepne czytałem o znaczku w mio odchaczłem go i nic nie pomaga może ktoś w opisze krok po kroku co mam zrobić bo już różnych sposobów próbowałem i nic

*

Offline giertych97

• 22
  • Sprzęt: MIO P560, Tungsten E
Odp: Mio P560 brak synchronizacji z laptopem
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2009, 03:59:28 »
PPM na trayu Active Sync --> Ustawienia połąćzenia --> Zezwalaj na połączenia USB.
Jakiego AS używasz?

*

Offline AGB74

• 14
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 16, 2009, 20:22:14 »
Ja od dwóch dni mam identycznie. Ładuje baterie ale nie synchronizuje.
W ustawieniach połączenia mam ustawione - zezwalaj na połączenia USB.

Nawet nie pomogło przeinstalowanie Active Sync. Mam chyba 4.5

Czy ktoś miał już taki przypadek ?

*

Offline giertych97

• 22
  • Sprzęt: MIO P560, Tungsten E
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 16, 2009, 23:54:55 »
Podłącz do innego gniazdka USB lub wejdź w palmtopie w Programy -> Active Sync -> Synchronizuj

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 20, 2009, 19:17:02 »
też miałem ten problem. resetowalem,zmieniałem ustawienia, kable, spawdzałem na róznych windowsach. w końcu spakowałem i wysłałem do naprawy (jest na gwarancji). W tej chwili jest w serwisie, ale mam informację, że wymienili płytę główną i wyświetlacz LCD. Teraz tylko czekam na swoją maszynę i mam nadzieję, że będzie wszystko OK. Pozdrawiam