Witam !
Od kilku tygodni zbliżam sie do decyzji o zakupie nawigacji GPS. Do tej pory rozpatrywałem tylko systemy z PNA.
Nawet upatrzyłem sobie jeden system NavRoad 450 BT + Automapa. Ale im więcej czytam o tym, to pojawia sie mozliwość systemu z palmtopem, który bedzię mógł byc uzywany nie tylko jako nawigacja. I znowu po lekturze forów uwagę zwrócił tytułowy MIO 560 w zestawie z Automapą - tymczasem Polski.
Obawiam się tylko, czy dam sobie z tym tematem radę ? Trochę mnie przerażaja problemy, jakie tutaj są opisywane, bo nie za wiele z tego rozumiem. Nie wiem np. co to jest active sync czy jakoś tak......nigdy do tych pór nie miałem z tym styczności, jak i z samym palmtopem. Z drugiej strony możliwość dostępu do internetu na wakacjach jest kusząca. I czy tytułowy zestaw bedzie równie skutecznie nawigował ( jak już sobie z tym poradzę) jak dedykowane urządzenie typowo do GPS?
Poradźcie coś, bo jak w następnym tygodniu nie kupię, to po powrocie z wyjazdu tym bardziej - nie bedzie motywacji - swoje strony znam dobrze i to w szerokim promieniu.