@Ligol
To nie są uwagi obronne. Każdy interpretuje pewne rzeczy w inny sposób. Dla mnie GPS działa dobrze, fakt że poziom sygnału GPS jest niższy niż np, Mio 169 czy ale liczba setelit jest zawsze DUŻA. Dziś bawiłem się A636N (z rozłożoną anteną) i P550. A636N miał zawsze sygnał GPS (zielona podziałka w AM) lepszy o 2-3 kreski ale liczba satelit na P550 była zawsze taka sama lub o jedną wyższa no korzyść P550. Ale po co ja to piszę dla was i tak zielona podziałka jest ważniejsza, a w sumie mogłoby jej nie być, do podania pozycji potrzebne są 3 satelity a nie maksymalna wartośc na zielonej podziałce, a skoro P550 widzi 8-9 satelit pozycję podaje dobrze. To samo tyczy się zimnego staru GPS. Wyciągnałem A636N i P550 z pudełka (dziewice) odpalam jednoczesnie na podwórku obydwa urządzenia, Asus łapie sygnał po 37 sekundach, mio po 43. Zajebiście duża różnica, wręcz kolosalna, na pewno wpłynie negatywnie na urzadzenie w codziennym użytkowaniu buhahaha....
Odpaliłem też z ciekawości iGO 2006, które w opcjach GPS pokazuje dokładność. I na mio pokazał dokładność 1,5 metra! Na Asusie nie miałem okazji sprawdzić bo go sprzedałem.
Co do Twoich wywodów na temat bluetooth. Jakoś bez problemów przesyła pliki na telefony komórkowe oraz synchronizuje się z ActiveSync przez Bluetooth i dziła internet udostępniony przez SonyEricssona mojego brata, więc nie pisz bzdur że Bluetooth nie działa bo działa jak najbardziej tylko nie obsługuje przenoszenia dzwięku z palmtopa na słuchawkę BT.