Synchronizacja przez BT (P550)

• 2 Odpowiedzi
  • 667 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 28, 2006, 21:04:05 »
Witam.

Mam taki oto problem i prosze o jakas wskazowke:

Naczytalem sie postow najrozniejszych ale mozliwe ze nie bylo wsrod nich wlasciwego a tego z odpowiedzia ominalem. W kazdym razie szukalem i czytalem,  nie chce isc na latwizne ale juz rece mi opadaja ....

Chcialbym dokonywac synchronizacji pocketa z laptopem. W kompie zainstalowalem AS i po kabelku USB nie mam najmniejszego problemu. Chcialem to samo zrobic po BT i tu sie nie udaje. Samo polaczenie uzyskuje (upgrade zainstalowalem w pda na wszelki wypadek - ten on instalowania,urzadzania sie sprzegaja, wyswietlane mam uslugi ktore dzialaja [serial port, obex file transfer, audio/video, dialup networking], moge przesylac pliki wykorzystujac te uslugi ale moge to robic tylko jakby od strony laptopa) Jesli probuje zainicjowac polaczenie ze strony pocketa konczy sie to niepowodzeniem.
Raz udalo mi sie osiagnac swoj zamiar i to calkiem przypadkiem. Zauwazylem na pockecie ze w uslugach ktore udostepnia laptop mam pozyje ActiveSync. Dzisiaj juz tego nie ma. Gdzie waszym zdaniem tkwi problem? Napisze jeszcze ze z dodawaniem portow mam rowniez problem - pda na liscie portow przychodzacych i wychodzacych ma numeracje od 0 do 9 ... pierwsze 4 standardowo sa zajete... 5 virtual od garmina ... w komputerze jak dodaje porty com BT (WinXP HE) nie dosyc ze numeruje mi od 10 to na dodatek z tego co sie orientowalem nie ma jak wskazac mu ktory to wychodzacy a ktory przychodzacy.

Mial ktos z Panstwa podobny problem? Prosze o jakas pomoc.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 28, 2006, 22:55:22 »

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 29, 2006, 10:08:02 »
Pomoglo pomoglo ... szukalem na forum nie myslac o artykulach.

Serdeczne dzieki. Pozdrawiam.