Pomocy!!!Wsadziłem zły room do Typhoona MyGuide 3500

• 3 Odpowiedzi
  • 685 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 06, 2007, 00:13:34 »
Kupiłem od kumpla Typhoona 3500 z nieniecką wersją Windows Mobile 2003,chcąc go spolszczyć zaczełem zaczełem próby z wymianą roomu na ang.Po dwóch nieudanych próbach przez własną nieuwage wsadziłem do owego typhoona room od Typhoona 3500GO.Myślałem że już go uwaliłem na amen,bo tak ogólnie poza pisknięciem przy włączeniu i zieloną diodą to nic się nie dzieje.Ale po podłączeniu go do kompa przez program Pocket Controller Professional v4.12 okazało się że bestyjka żyje  ma w sobie MyGuide 3500GO.Próbowałem cofnąć swój błąd  przez usb i karte sd lecz bez skutku bo jest teraz różnica w kombinacji klawiszy aby wejść w menu serwisowe..Szukalem na forum podobnego przypadku,podpowiedzi lecz nie znalazłem,czy jest jeszcze jakaś możliwość ożywienia goi doprowadzenia do stanu poprzedniego?

*

Offline yesod

• 10
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 10, 2007, 22:13:53 »

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 13, 2007, 09:03:42 »
Dzięki za podpowiedz ale na niewiele mi ona pomoże w rozwiazaniu problemu.Ciągle nad nim pracuje,i myśle ze najlepszym rozwiązaniem będzie dojscie do wejscia w menu serwisowe a potem juz z górki.Teraz staram sie odblokowac windows 4.2 który w nim siedzi,lecz to nie jest łatwe gdyż  trace z mio kontakt po restarcie i nie widze co sie w nim dzieje nie mając podglądu na pc.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 13, 2007, 10:45:46 »
Mam zgrany room swojego Typhoona 3500 z orginalną wersją WM w języku niemieckim. Jak chcesz, to ci podeślę.