MIO P550 problem z wybudzaniem po hard resecie

• 2 Odpowiedzi
  • 797 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MIO P550 problem z wybudzaniem po hard resecie
« dnia: Październik 11, 2008, 10:08:44 »
Witam serdecznie. Mam problem z wybudzaniem się P550 z trybu stand by po hard resecie. Wiem, że temat był wałkowany już na forum, ale na mój problem niestety nie znalazłem odpowiedzi. Problem pojawia się po czasie około 1 dnia od momentu poprzedniego uruchomienia – by włączyć pda potrzebne jest zrobienie soft resetu, a po uruchomieniu pda sygnalizuje, że ma niski poziom baterii – lub całkowicie rozładowaną. AS jest wyłączony zgodnie z procedurą wielokrotnie przytaczaną na forum, również żaden prądożerny program nie działa w tle. Przed hard resetem wgrywałem wszystkie łatki dostępne na stronie http://www.mio.com.pl/download.php?fr=p550 a teraz po hard resecie ani jedna z nich nie chce się wgrać, co znaczy że są one zapisane w pamięci Rom. Nie mam pojęcia o co chodzi – wcześniej przed hard resetem pda trzymał się normalnie (oczywiście po wgraniu łatek bo też były ogromne problemy), a teraz znowu coś jest nie tak. Proszę o pomoc.

Odp: MIO P550 problem z wybudzaniem po hard resecie
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2008, 14:58:03 »
Może bateria padła ?

Odp: MIO P550 problem z wybudzaniem po hard resecie
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 11, 2008, 15:10:10 »
Bateria jest dobra. Problem pojawił się natychmiast po hard resecie. Wcześniej było wszystko ok.