Witam serdecznie
Otóż mam jakiś dziwny problem na Mio P360 z Tomtomem, nie jest to pierwsze Mio P360 czy inne PDA na które wgrywałem tomtoma 6 ale ten przypadek doprowadzi mnie chyba do nerwicy.
Podczas pracy na tomtomie:
6.000, 6.010_7720, 6.020_7980 - na tych wersjach tt6 potrafi się jakby zawieszać, zacinać, Zauważalne jest to podczas przeglądania map np. EE 680.1536 i po przeglądnięciu trasy wchodzę do menu i chcę z wyjść z programu, czy obliczyć inną trasę - program w tym momencie jakby zawiesza się - zacina i pomaga tylko reset i tak jest za każdym razem.
Natomiast w wersjach:
6.030_8320, 6.030_8351, 6.032_8351 - podczas przeglądania mapy np. EE 680.1536 tomtom samoczynnie się wyłącza i jest tak za każdym razem.
Dodam, że przed instalacją wykonuję hard reset tak aby nic po poprzedniej instalce nie zostało, oraz kasuję pozostałości np na SD po poprzednije instalacji - nie instaluję już nawet spolszczenia tak aby MIO P360 było jak najbardziej "dziewicze"
Zaznaczę, że Automapa, czy Autopilot pracują dobrze, mapy które posiadam do tt6 działaja na innych urządzeniach.
Czy ktoś spoitkał się z takim przypadkiem i czy może znany jest problem i w zwiazku z tym jest na to jakaś rada?
Pozdrawiam i czekam na porady.