Mio P350 chyba się popsuł

• 3 Odpowiedzi
  • 872 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mobo2

• 31
Mio P350 chyba się popsuł
« dnia: Lipiec 13, 2007, 15:54:11 »
Dziś chciałem włączyć i się nie włącza reset ani wyłączanie głównym zasilaniem nie pomaga. Nie świci się kontrolka ładowania. Czy się popsuł?? Czy może wyjęcie bateri i włożenie pomoże?? Jak wyjąc baterie bo ta klapka jakoś się nie zsuwa czy jest przykręcona?? Może jest śrubka pod tym czymś gumowym?

*

Offline niepokorny666

• **
  • 227
  • Sprzęt: Galaxy SII
Odp: Mio P350 chyba się popsuł
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 14, 2007, 18:22:07 »
Na ile podlaczyles do ladowarki?

*

Offline Andrzejewski

• 1
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2007, 17:45:16 »
Ja tez mam problem z mio-to moj pierwszy PDA, wiec moze to wcale nie jest problem. Otoz, kupilem Mio p 350 4 dni temu i dzialal ladnie, wczoraj polatalem troche po kraju z Automapa 4, potem wylaczylem am i cale urzadzenie. A dzis nie da sie go uruchomic-w ogole nie reaguje na przycisk wlaczania, podlaczylem do ladowania i dioda swieci, bateria sie naladowala a urzadzenia  dalej nie da sie zalaczyc przyciskiem odpowiedzialnym za ta funkcje.  :S
Nie mam zaisntalownych zadnych innych program oprocz standardowych i legalnej am4. Zupelnie nie mam pojecia, co mu dolega i co spowodowalo takie dziwna reakcje :( Czy w Waszych urzadzeniach czesto dzieja sie takie rzeczy?
Mio p350+Automapa 4.0.1

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 27, 2007, 18:20:45 »
Witam,
To powszechny problem z Mio P350 I P550-wybudzenie po rozladowaniu i ponowym naladowaniu baterii. Lekarstwem jest oficjalna latka dostepna na stronie Mio.
Pozdrawiam!