Nie miałem i nie mam żadnej poczty ani żadnych innych procesów termianarzo-outlooko podobnych. Włacza się zapewne o tych porach o których poszecie. Rano go sobie czasami włączami i jest całkowicie rozładowany (2% na baterii).
Czekam na poprawkę, a jak nie to go wyślę do MIO i na korekte go !!
Słuchaj, ale ta poprawka, to o ile rozumiem, co innego, i wcale niekoniecznie ci pomoze. Mio moze sie wlaczac dwa razy na dobe, moze sie tez wlaczac kilkanascie czy kilkadziesiat razy na dobe - jak u mnie - i moze za kazdym razem na minute a moze na trzy, jak u mnie, bo tak go ustawilam, ale moze sie w wyniku tego wcale nie rozladowywac. Skoro sie rozladowuje, jak piszesz w nocy, to przyczyna nie jest w tym ze sie sam wlacza i nie zalatwi tego łata, tylko musisz tej przyczyny poszukac sam. Samoistne wlaczenie na minute czy trzy minuty nie ma prawa obnizyc naladowania baterii nawet o jedna kreseczke!
Ja mialam sytuacje dokladnie taka jak ty, to znaczy podczas nocy spadala mi bateria i ladowanie pomagalo na jedna dobe. Robilam wszystko co sie dalo, wylaczalam za kazdym razem programy, obnizylam czas swiecenia, wylaczylam active synca, usunelam wszelkie przypomnienia, zrobilam HR, a bateria spadala noca tak samo i to wszystko nic nie dawalo. Kiedy juz dalam za wygrana i myslalam o serwisie, zainstalowalam zaktualizowana automape, wczesniej mialam 4,2.1, a wgralam aktualizacje do 4,5. I od tego momentu jak reka ucial! To znaczy, jak pisalam wyzej, nie wplynelo to na samoistne wlaczanie sie mio, ktory wlacza sie kiedy chce, nawet i cztery razy na godzine, ale wplynelo na to ze przestal sie wogole rozladowywac a szczegolnie noca. Wytrzymuje nawet iles tygodni bez ladowarki, a doladowuje sie przez kilka minut kiedy jest podlaczony do komputera lub w samochodzie. Przedluzylam tez na nowo czas swiecenia monitora do 3 minut, zeby to nagle gasniecie nie przeszkadzalo w pracy, i to tez nie spowodowalo zeby sie mio rozladowywal. Nawet kiedy zapomne pozamykac wszystkie programy, to i tak bateria spada powolutenku, po kreseczce, a nie tak jak wczesniej, o polowe lub prawie cała.
Dlatego ja stwierdzilam, ze u mnie na 100% pomoglo wgranie nowej Automapy i to ta stara cos wredzila. Zanim zainstalowalam stara wersje automapy, Mio sie wlaczal tak samo, ale baterii to nie rozladowywalo. Potem wgralam automape i choc nie zauwazylam wtedy tego zwiazku, to od tego czasu zaczely sie te problemy, i nie mialo znaczenia czy uzywalam automapy w ciagu dnia czy nie, noca sie rozladowywal i koniec. A potem zaktualizowalam automape i od tego dnia jak reka ucial. Kazdy logicznie myslacy skojarzy ze to musialo byc to.
A wiec, jesli wylaczasz napewno wszystkie programy i Mio ci sie wyladowuje w nocy, to nie czekaj na łatę tylko sprawdz co ci wredzi - moze wlasnie automapa?