Witam (to mój perwszy post na tym forum)
Ściągnąłem sobie demo polskiej lokalizacji A201 (korzystając z linku w tym temacie) zainstalowałem i muszę powiedzieć, że nie mam do niej jak dotąd zastrzeżeń. Jest to praktycznie pełna lokalizacja systemu i nie można o niej powiedzieć że jest to tylko "te kilka słów po polsku"
Napewno jest warta 21$, o których piszecie. Tylko czy rzeczywiście to tyle kosztuje. Wersja demo, którą zainstalowałem (przypuszczam, że inni też) to interWritePRO PL 9.0 . Oczywiście chciałem ją kupić, ale nie da sie tego zrobić na stronie producenta (który zresztą na stronie głównej zamieścił anons o tym, że poszukuje partnera biznesowego w Polsce) Do kupienia za 20Euro (+VAT) jest tylko interWrite 9.0 (bez PRO), który jak to podaje producent jest t zw. małą lokalizacją, a w zasadzie tylko national keyboard support. Plik ten to IWSML_Small_90.zip i po zainstalowaniu udostępnia tylko klawiatury w różnych językach oraz możliwość wprowadzania tekstu w różnych językach odręcznie.
Wchodząc na czeską stronę do sklepu internetowego można się przekonać, że że interWritePRO9.0 kosztuje 1790 KCs (+ Vat = 2130 KCs * .14 = 298 PLN) To jest prawdziwa cena za pełną lokalizację systemu.
Jak zatem traktować te 129 zł na Allegro. Jaką wersję za to dostaniemy?
A może wogóle się mylę?
Jak to jest z tą lokalizacją?