Wczoraj odebrałem swojego A201 zamówionego w Agito.pl (trafilem tam ze skapca.pl

).
Do wczoraj nie wiedziałem z czym się je PDA, dzis juz cos moge o nim powiedziec.
Pierwsze wrazenia są super, pokrowiec, 2 zasilacze, solidna łapa do auta. MIO chodzi znakomicie, oczywiscie zacząłem instalki softu... AutoMapa rewelacja, świetnie się spisuje i cholernie rozprasza w aucie

, ale pierwszy dzien testow. Mam dylemat jak go zamontowac w moim golfie, deska rozdzielcza jest dosc wysoka i pda zainstalowane na śrogku troche zasłania widocznosc. Z lewej strony przy słupku, trochę lepiej ale kabel z zapalniczki bedzie gdzies musiał pod kierownicą iść.
Wracając do MIO - do okienek mobile szybko sie przyzwyczailem, łatwo skumać w jakim folderze jakie są elementy.
Co mnie zdziwiło po przesiadce ze zwykłego PC - dlaczego MS nie dał obsługi pamięci - każdy program jest minimalizowany i po kilku minutach pracy robi się nam śmietnik w pamięci. Dopiero kolega mnie wybawił programem SPB który tym wszystkim zarządza i w dodatku daje możliwość stworzenia ikonek na pulpicie.
Generalnie jestem mega zadowolony, internet przez komórkę działa aż miło.

Polecam ten sprzęt!
Ps. Czuję że mój laptop pójdzie w odstawkę