Mio A201 inet przez BT

• 2 Odpowiedzi
  • 892 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio A201 inet przez BT
« dnia: Maj 25, 2006, 22:02:07 »
Na poczatku chcialem sie przywitac. Witam Witam:):) Nowy jestem i zdeka zielony:)
Od 2 dni posiadam pocketa Mio A201:)Wszystko pieknie ladnie. Przewalilem to forum w dluz i w szerz i nie moge nadal sie polaczyc z netem, napisze moze co i jak u mnie sjest ustawione.
Mam brogram Bluesoleil i w ktorym mam wlaczona usluge lan access service. lacze sie bez problemu z a201. moge przersylac pliki wszystko jest ok. utworzylo mi sie polaczenie przychodzace w polaczeniach sieciowych w PC. Wlaczylem bluesoleil PAN. Ustawilem adresy: w kompie jest 192.168.0.1 natomiast w pockecie jest 192.168.0.6. udostepnienie polaczenia w PC jest wlaczone ale nadal nie moge polaczyc sie z netem. Nie wiem czy mam wpisac jakies dnsy w mio czy jak. dajcie znac bo juz troche sie wqrzam jak siedze przy tym drugi dzien walkujac forum i nie daje to prawie zadnego rezultatu. Jeszcze probowalem przez activesync ktory jest w mio ale to tez nie dalo rady. Czytalem cos o activesync na pceta ale to mi wogole nie wykrywa urzadzenia. Pozdrawiam i mam nadzieje ze mi Panowie pomozecie:)Pisssss

Mio A201 inet przez BT
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 04, 2006, 20:58:06 »
No wlasnie !! Ktos zna rozwiązanie tego problemu?? Ja mam tak samo jak kolega i z checią bym sie tez zapoznal :) jak ktos moze to prosimy :) o porade :)

Pozdrowka!!!

Mio A201 inet przez BT
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 10, 2006, 18:50:32 »
Przeczytaj co proponuje producent. U mnie działa.
http://service.mio-tech.com/visitor/v_welcome.asp?FT=FDSrch&Src=ALL