Mio A201 i Marchevka mWriter - problem z ID urządznenia

• 6 Odpowiedzi
  • 1380 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 26, 2006, 13:19:15 »
Witam. Zakupilem spolszczenie mWriter do tego pocketa i w zakladce 'licencja' w miejscu gdzie powinien byc ID urzadzenia sa puste pola. Przez to nie moge zarejestrowac programu bo ID jest potrzebny aby uzyskac klucz aktywujacy. Prosze o pomoc.

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 26, 2006, 13:23:11 »
Widocznie masz na płytce jakąś starszą wersję która nie rozpoznaje urządzenia. Ściągnij ze strony producenta najnowszę wersję DEMO i zarejestruj ją kodem który posiadasz.

PS. A dlaczego mwriter zamiast InterWrite Pro (który notabene jest polecany przez MIO) ?

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 26, 2006, 13:37:55 »
OK, sprobuje tak jak mowisz. Czemu mWriter? - 49zl...

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 26, 2006, 14:56:05 »
Cytat: "radoskur"

PS. A dlaczego mwriter zamiast InterWrite Pro (który notabene jest polecany przez MIO) ?

To ciekawe, ale ja sciagnalem wersje pro Interwrite 9.0 do mio a201 i jest problem bo jak sie okazuje to wedlug tej wersji mio powinien miec wm2003.
Po siagniecu wersji standart do wm2005 (bez wybierania modelu pda) udaje sie spolszczyc mio ale niestety bluetooth i drobne pierdoly nadal po angielsku...
Po 14 dniach jak sie skonczy demo tej wersji to blokuje mi GPS'a i tylko hard reset pomaga. Teraz jest do sciagniecia wersja 9.1, tylko ze sciaga sie plik w nazwie z wersja 9.0 i tak samo sie instaluje.
Mam pewien niesmak do interwrite, i chce kupic mwriter'a. Moglby ktos napisac jak to spalszcza i czy sa z tym problemy?

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 26, 2006, 18:37:43 »
Niestety nie znalazlem wersji demo tego spolszczenia :( czy mialby ktos na taka namiar??

*

Offline GKM

• 25
    • KMG
  • Sprzęt: TT730;N900 ; PC:Vista
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 26, 2006, 20:43:53 »
Cytat: "bolekbolek"
Cytat: "radoskur"

Teraz jest do sciagniecia wersja 9.1, tylko ze sciaga sie plik w nazwie z wersja 9.0 i tak samo sie instaluje.
Mam pewien niesmak do interwrite, i chce kupic mwriter'a. Moglby ktos napisac jak to spalszcza i czy sa z tym problemy?

Po mimo,ze Widzisz ver.9.0 - to po instalacji,jest ta nowa wersja,prawidłowa-co jest określona w tytule (ver. 9.1) .
Z kluczem oraz aktualizacją nie ma żadnych problemów.Odnośnie działania,to brak błędów podczas instalacji,przykładowo AM 3.9.5.7 w moim Mio A201 (WM5) teraz nie zgłasza błędu instalacji (wcześniej coś mu tam brakowało)-lecz tu akurat,nie pamiętam dokładnych szczegółów.
Reasumując,w dość krótkim okresie użytkowania owej wersji - nic negatywnego,jak na razie nie widzę.
Pzdr.

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 27, 2006, 11:12:14 »
Ja osobiscie zanim cos kupie wole sprawdzic.
Wersja demo tego produktu (interwrite) ktory sciagnalem to totalna porazka.