MIO A201 i kilka pytań.

• 4 Odpowiedzi
  • 1153 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MIO A201 i kilka pytań.
« dnia: Maj 15, 2006, 20:42:44 »
Witam wszystkich. To mój pierwszy post i nie krzyczcie na mnie że to już było, poszukaj. Szukałem i uruchomiłem AM, skonfigurowałem port anteny GPS i wgrałem jeszcze pare programów i to wszystko przy pomocy Waszego forum. Serdeczne dzięki.
A teraz pytania: Czy jest możliwość odtwarzania radia jakiegoś tam przez ten sprzęcik, oczywiście w aucie. Czy trzeba używać foli ochronnych na ekran ? Czy spolszczenie WM 5 Magneto jeat warte swojej ceny czyli ok. 69 PLN ?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
MIO A201 i kilka pytań.
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 15, 2006, 20:54:14 »
Folii ochronnych - koniecznie :!: za najlepszą firmową z przesyłką zapłacisz ok. 50 zł, ale ekran jest wart dużo, dużo więcej i łatwo go porysować
czy warto kupić spolszczenie :roll:  oceń sam, ale WM jest na tyle łatwy, że powinieneś sobie poradzić bez spolszczenia :wink:

*

Offline lmk

• 28
A ja stanowczo polecam spolszczenie!
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 15, 2006, 21:52:27 »
Polecam spolszczenie bo po prostu wygodnie, dla początkujących nie zrobią błędu lub czegoś nie przeoczą a ponadto w Poslce trzeba popierać język polski.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
MIO A201 i kilka pytań.
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 15, 2006, 22:48:56 »
lmk
no jeszcze gdyby te spolszczenia były idealne...
1. nie spolszczają 100% systemu
2. czasem "gryzą sie" z innym softem
3. czasem system staje się niestabilny po wgraniu spolszczenia
4. i tak większość instalowanych przez nas aplikacji nie jest po polsku

ale nie zniechecam - trzeba samemu zobaczyć, a przed zakupem sprawdzić kilkudnową wersję demo,
sam używam LEng'a, na MDA1 miałem z nim wiele problemów a z kolei na Compakcie działa (już ze 2-3 miesiące) bez problemu :wink:

MIO A201 i kilka pytań.
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 21, 2006, 13:50:58 »
Witam!
Ja odnośnie spolszczenia do WM 5. Czy spolszczenie ktore jest do pobrania w dziale Download nie wpłynie na zmiane tzw. ID mojego Mio201. Moje pytanie jest spowodowane tym ze zrobiłem kiedyś upgrade żeby wyeliminować bład Bluetotha i to spowodowało zmianę nr ID a tym samym moja Automapa niestety przestała działac. Sporo było zachodu w suporcie Automapy żeby przywrócili licencję. Niechciałbym znowu przez to przechodzić