Mio P550 prosze o pomoc ! Pilne!

• 3 Odpowiedzi
  • 960 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio P550 prosze o pomoc ! Pilne!
« dnia: Sierpień 14, 2008, 12:29:45 »
Witam
Mam mioP550 w ktorym nie ma glsu. Nie jest to spowodowane ustawieniami w Bluetooth bo tam mam wszystko odhaczone jak trzeba, glosniczek na panelu przednim zalaczony na max. Twardy reset nie pomaga. Czasami po miekim resecie jest dzwiek ale lekko znieksztalcony (jakby glos czlowieka po halu) alepo przekscie mio w stan czuwania i ponownym go zalaczeniu nie ma juz glosu.Co to moze byc? Czy wina oprogramowania? Czy wymiana oprogramowania (romu) cos pomoze?
Z gory dziekuje za pomoc!

*

Offline Czarnoksiężnik z krainy Oz.

• *
  • 455
  • Aka KrzysztofBe.
  • Sprzęt: Srebrny xD
Odp: Mio P550 prosze o pomoc ! Pilne!
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2008, 12:36:20 »
spróbuj rom zmienic :)

Jesli nie pomoze,to moze byc uszkodzenie sprzetowe :) np zimny lut pod ukladem ;]

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2008, 12:43:39 »
A czy jest sens zmieniac rom? Mozeon cos poprawic tzn. czy po jego zmianie moze naprawic sie dzwiek? czy zmienia sie go w innych celach.
Ps co to moze byc za usterka?

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 14, 2008, 22:14:33 »
Jeszcze jedno pytanie. Chce wgrac rom dochodze do punktu 2.Teraz połączyłem kabel USB i wskazałem na drivery do zainstalowania SEC SOC USB ...........są w 'paczce' i nie wiem o  ktore konkretnie mam zaznaczyc pliki bo jest ich tam duzo? Chpdzi o jeden plik czy kilka.Pojawia sie okno , ze znaleziono nowy sprze twtedy chce zaznaczyc pliki do wgrania USB a nie wiem o ktore chodzi. Pomoze ktos? Dzieki!