MIO 180 - Problemy z zawieszaniem

• 3 Odpowiedzi
  • 1196 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 25, 2006, 23:25:12 »
Witam
Zakupiłem mio 180 bardzo fajne urządzenie, lecz mam problem po wyjściu z domu urządzenie zawiesza się trzeba go uruchamiać przez wyjęcie baterii po czym wszystkie programy trzeba wgrywć odnowa.
Czy niska temperatura (od 0-5stopniC) może tak oddziaływać na to urządzenie czy może jest z nim coś nie tak. Robiłem wiele testów: w domu lub w samochodzie działa bez zarzutów, jednak wyłączone i pozostawione w aucie na godz. nie pozwala na ponowne uruchomienie.
Proszę o opinię na ten temat.

*

silentjob

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 25, 2006, 23:34:33 »
Po każdorazowym wyjęciu baterii robi się hard reset i kasują się wszystkie dane. Nie należy tak robić. Jeśli urządzenie nie chce się właczyć, lub się zawiesza należy wykonać miękki reset.  Bateria jak rozumiem jest zawsze w pełni naładowana? Polecam na doby początek przeczytać FAQ oraz dział dla początkujacych, kilka podstawowych rzeczy powinno się rozjaśnić.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 26, 2006, 05:22:46 »
plotek - prosze zapoznac sie z regulaminem - zakladanie takich samych tematow w roznych dzialach jest zabronione na tym forum!

drugi watek skasowalem

Mio 180
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 16, 2006, 22:25:47 »
plotek

Witam, poradzil sobie Pan z problemem zawieszania sie Mio ?? z moim jest to samo...