MIO 169 City Navigator Europe 9

• 5 Odpowiedzi
  • 645 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 12, 2007, 15:41:56 »
Czy do MIO 169 można i w jaki sposób zainstalować City Navigator Europe 9 bo jak dotąd to mi pokazuje / po odblokowaniu map / że nie ma urządzenia podłączonego do PC . Czy w ogóle ten model obsługuje te mapy.

*

Offline kwieto

• 2785
Re: MIO 169 City Navigator Europe 9
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 12, 2007, 16:37:44 »
Cytat: "micki11"
Czy do MIO 169 można i w jaki sposób zainstalować City Navigator Europe 9 bo jak dotąd to mi pokazuje / po odblokowaniu map / że nie ma urządzenia podłączonego do PC . Czy w ogóle ten model obsługuje te mapy.

Skoro poradziłeś sobie z wgraniem Palm OS do Mio, to myślę że wgranie CN E będzie dla Ciebie pestką :"P
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 12, 2007, 17:37:51 »
Nie rozumiem twojej wypowiedzi kwieto i proszę o pomoc czy ktoś mi odpowie na zadane wcześniej pytanie ? po wybraniu map / odblokowanych/ i kliknięciu wyślij do urządzenia mam komunikat " znaleziono kilka urządzeń lecz żadne nie ma niezbędnych możliwości być może trzeba będzie ustawić opcje interfejsu w urządzeniu na GARMIN lub HOST". Nie wiem co dalej zrobić , jeśli jest ktoś biegły w tym temacie na forum proszę o pomoc.

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 12, 2007, 17:55:37 »
Kwieto trochę zakpił bo to urządzenie nie posiada PalmOS tylko Winde. Mapy Garmina są jedynie do urządzeń Garmina (wyjątek que + gps proxy) emulujące protokół Garmina które możesz spróbować uruchomić na tym pda. Szczegółowy opis jak to zrobić jest np na stronach GPSmaniaka

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 12, 2007, 18:04:37 »
każdy może się pomylić, dzięki student 2 za odpowiedź, korzystałem już ze strony GPSManiaka i mam zainstalowany GarminQue lecz MapSource nie może go wykryć i pytałem faktycznie tylko o to czy można te mapy wgrać a jeśli tak to  co mam przestawić w konfiguracji, a kwieto mógłbyś założyc jakiś kabaret jak takiś wesoły bo ostatnio duża posucha w tym temacie.

*

Offline kwieto

• 2785
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 12, 2007, 19:16:03 »
Dziękuję za propozycję, niestety wątpię czy bym się przebił skoro nawet tu, jak widać, konkurencja jest mocna :"P

Proponuję następnym razem czytać opisy forów, ułatwisz przede wszystkim sobie - choćby dlatego, że trafisz na ludzi którzy wiedzą o czym piszesz (ja np. nie mam pojęcia)
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.