Medion Pocket PC MDPPC 100

• 2 Odpowiedzi
  • 2407 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Medion Pocket PC MDPPC 100
« dnia: Październik 03, 2010, 15:47:10 »
Witam. Mam do wszystkich użytkowników małe pytanie natury softowej odnośnie PPC Mediona. Znalazłem to cudo po 3 latach w piwnicy i odpaliłem tego "potwora". Nawet się zsynchronizował z win7 o dziwo bez programów xD ale bardziej mi chodzi o soft. To urządzenie od nowości nie miało wgrywanej aktualizacji i ma lekko nasyfione w środku. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie szukać jakiegoś poradnika i odpowiednich plików? Próbowałem tego szukać na tym forum i w Google ale niczego ciekawego nie znalazłem. Może dlatego że to medion :D aczkolwiek udało mi się na tym czymś ruszyć Automape 6 :P

Tak więc czekam na pomoc z wgraniem nowego świeżego softu.
Obecna wersja softu to Pocket PC 4.20.1081 (Build 13100) z tego co tu jeszcze piszą to wgrany w 2003 roku xD więc na pewno jest coś nowszego :)
Jeżeli to coś pomoże to procesor ma 200MHz i jest to Inter (R) PXA250.

Czekam na wsparcie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
Odp: Medion Pocket PC MDPPC 100
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 03, 2010, 16:00:45 »
Po pierwsze nie ten dział... przenoszę :) Ten pda jest bardzo stary i nie ma nic nowszego. Rom z systemem musi przygotować producent. Programów jest sporo np. na frewareppc.com
Are you shpongled?

Odp: Medion Pocket PC MDPPC 100
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 03, 2010, 17:11:58 »
pierwszy raz na tym forum jestem więc sorka za pomyłkę :) dzięki za link. A możesz mi jeszcze powiedzieć jak tu lang zmienić?

edit. ok nieważne znalazłem temat :p wprawdzie dalej nie wiem jak tu polski wgrać xd
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2010, 17:19:25 wysłana przez barricade »