Medion MDPPC250 i system

• 3 Odpowiedzi
  • 1357 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline CarreraGT

• 424
  • Porsche Carrera GT - perełka :) CarreraGT ->
    • Moja galeria
  • Sprzęt: W podpisie
Medion MDPPC250 i system
« dnia: Luty 04, 2008, 13:27:03 »
Szukam nakladki zmienialacej jezyk do tego PDA . Znajomy zakpuil samochod z tym PDA ale tam jest Windows w wersji niemieckiej i prosil mnie zebym kupil co trzeba i zrobil zeby bylo po polsku lub po angielku. Czy oprocz zmiany romu, (czego wolal bym nie robic nie na swoim sprzecie), jest jakis sposob. Wiece cos pomocnego??

PS: Jak sie w nim robi HardReset
Napisane: Styczeń 30, 2008, 12:02:01
czy nikt niewie
iPhone 4, Mac Mini, iPad

Regulamin poczytaj - to nie tablica ogłoszeń - spokojnie czytalem ;-)

*

Offline KeriM36

• 809
    • www.klos.net.pl
  • Sprzęt: Nokia E66 i powrót do MDA Compact 3
Odp: Medion MDPPC250 i system
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2008, 18:59:52 »
Szukam nakladki zmienialacej jezyk do tego PDA . Znajomy zakpuil samochod z tym PDA ale tam jest Windows w wersji niemieckiej i prosil mnie zebym kupil co trzeba i zrobil zeby bylo po polsku lub po angielku. Czy oprocz zmiany romu, (czego wolal bym nie robic nie na swoim sprzecie), jest jakis sposob. Wiece cos pomocnego??

PS: Jak sie w nim robi HardReset

polskiej nakladki na niemiecki rom raczej nie znajdziesz, wiec pozostaje ci zmiana romu na angielski i ewentualnie wtedy dolozyc polska nakladke

skad wziasc angielski rom i jak sie robi HR nie wiem

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 04, 2008, 19:06:59 »
Niby na niemiecki system nie da się zrobić łatki polonizującej, ale ja przy pomocy InterWrite udało mi się spolszczyć francuskiego Airisa, gdzie ROM po angielsku/polsku nie jest oficjalnie dostępny.

*

Offline KeriM36

• 809
    • www.klos.net.pl
  • Sprzęt: Nokia E66 i powrót do MDA Compact 3
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 04, 2008, 19:38:56 »
Niby na niemiecki system nie da się zrobić łatki polonizującej, ale ja przy pomocy InterWrite udało mi się spolszczyć francuskiego Airisa, gdzie ROM po angielsku/polsku nie jest oficjalnie dostępny.

probowac zawsze mozna, jednak na temat spolszczenia niemca juz sporo bylo na foruym pisane