Konfiguracja MIO 550 z Motorola V3x pomocy.......... :(

• 2 Odpowiedzi
  • 719 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 16, 2007, 22:05:29 »
Zakupiłem tydzień temu MIO 550, w tym samym czasie zapodałem abonament blueconnect w erze i chciałbym kożystać z netu łącząc je przez bluetootha no i kombinuje jak koń pod góre i nie dam rady kożystać z netu. wpisywałem erawap, erainternet w ustawienich telefonu przy haśle i użytkowniku... na różne sposoby. W pda tak samo różnie kombinowałem z różnymi nr *99# *99***1# *99***2#  itd. tak samo z różnymi hasłami i nie moge sobie proradzić. Gdy telefon podpinałem przez USB do kompa to było połączenie z netem, wyświetliło na pasku prędkość łącza i chasało. Z PDA gdy podpinam USB także mogę przez niego kożystać z netu który dostarcza mi kablówka. Byłem po pomoc w erze i odpowiedź była taka iż oni tylko telefony sprzedają. w punkcie blueconnect tak samo. prosze o pomoc. BŁAGAM.......   :(

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 17, 2007, 17:34:10 »
Popraw bledy ortograficzne to ci pomozemy .

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 20, 2007, 14:42:14 »
:kill: Jak bym potrzebował korepetycji z polskiego to bym pisał n innym forum Q......a  a jak narazie potrzebuje info w sprawie ustawień pda z V3x i tyle......... :wkurzony: za pomoc będe wdzięczny bo jak do tej pory nikt nie wie co zrobić z tym jakby sie wydawało małym poblemem