Witam, nawiązując do głównego wątku:
Witam! wczoraj zakupiłem urzadznie mio550m. Mam Wielki problem a mianowicie wgralme program ActiveSync4.1 postepowałem według instrukcji, nastepnie podłączyłem PDA, komputer go wykrył ale nie chce sie połączyc. Zrobiłem reset w Pda, instalowałem rónież drugi raz program na PC. Dlaczego nie chce sie połaczyć??? to jet pierwsze połaczenie.
POMOCY!!!
powiedziałbym , że nie jest to problem z programem Active Sync a raczej z samym urządzeniem MIO P550m. Mam dokładnie ten sam problem. Zakupiłem MIO i niestety za chol...ę nie mogę połączyć go z PC, problem jest taki sam, PC wykrywa nowe urządzenie ale po chwili uruchamia się kreator i zaczyna instalowanie sterowników, ale że ich nie ma instalowanie urządzenia jest przerywane. Nie pomagają tu żadne Active Sync (sam instalowałem chyba 3 różne wersje) bo po prostu urządzenie nie jest podłączone do kompa i tyle. W serwsie MIO poinformowano mnie, że mogą pomóc sterowniki ale jest z nimi problem

Może ktoś też miał podobny problem i jakoś go obszedł i powtórzę nie jest to problem z Active Sync a z samym urządzeniem i jego instalacją. Firewall i Antyviry wyłączone.