Mio P550 i polskie locale

• 10 Odpowiedzi
  • 1236 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 24, 2006, 20:04:38 »
Nabylem wczoraj mio P550 i jest windows mobile 2005 niestety angielski. podawany byl na forum dump flasha ktorego wgralem na kartke a popzniej do telefonu jednak po restarcie locale byly nadal angielskie. pozniej probowalem przy pomocy IWPRO_PL_Mio_90_12191, wklepalem wygenerowany serial wszystko sie zainstalowalo ale po wgraniu i restarcie mio byl juz trup i zrobilem ponownie dump. Jest jakas szansa na polski jezyk? pozdrowka  :worried:

« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 24, 2006, 20:21:42 »
Jasne że jest. Bardzo prosty lecz wydaje mi się że troszkę czasochłonny, ale co tam, warto poświęcić troszkę czasu aby pocket komunikował się z użytkownikiem w j. polskim: IDŹ DO SKLEPU I KUP ORYGINALNĄ LOKALIZACJE!!! Dziwie się, że jeszcze na to nie wpadłeś  :kill:

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 24, 2006, 20:32:14 »
Rozbawiles mnie strasznie :) ciekawe jak by mial kazdy takie podejscie!? Szukam rozwiazania taniego! a w sklepie napewno za free mi nie oddadza. pozdrowka

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 24, 2006, 20:37:14 »
A ja szukam taniego samochodu :) masz jakiś, jak tak to przyjde, wybije szybe i odjade. Byłem w salonie i za free nie chciali mi dać...

czeska lokalizacja
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 24, 2006, 21:47:07 »
Jest czeska lokalizacja kosztująca jakieś dwadzieścia pare złotych... przelew i dostaje się kod aktywacyjny...
http://www.sunnysoft.cz/registration.php?lang=pl

może czasem mniej dumpów więcej działania bez omijania
ja mam od początku i działa bez zarzutów
(nie ja instalowałem)

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 24, 2006, 23:55:53 »
Zaznacze ze jest to moj pierwszy Pocket i zielony jestem jak ogorek ....

ja dostalem w pudelku plytke z programem sunnysoft interWrite Pro 9.1 zainstalowalem i jest pl tylko ze gdzies czytalem ze jest to 14 dniowy trial

I tu mam zagwostke po w ustawiemiach w zakladce licencja (Id) MIO P550 nieda sie tego zmienic ani wpisac klucza rejestracyjnego

czy zatem jest to jakas wersja free dla P550 ??
Jak sprawdzic czy jest to w pełni zarejestrowany produkt

p.s
Przy okazji znalazlem kilka gier (cities , Saga Vikings ...) ktore sie nie uruchamiaja i rzadaja eMbedded Visual Basic Runtime niestety nie znalazlem wersji do WM 05 sa tylko do WM_2003 ale przy probie instalacji wywala blad .dll-a

czy wie ktos co zrobic by uruchomic te gry ??

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 25, 2006, 01:23:44 »
Cytat: "darasn1"
A ja szukam taniego samochodu :) masz jakiś, jak tak to przyjde, wybije szybe i odjade. Byłem w salonie i za free nie chciali mi dać...
wiesz takie odpowiedzi nie swiadcza o twojej ogromnej wiedzy, i sa zbedne. zadalem pytanie i tyle, nie musisz zaraz wywalac takich glupot

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 25, 2006, 09:57:19 »
Cytat: "quarek"

ja dostalem w pudelku plytke z programem sunnysoft interWrite Pro 9.1 zainstalowalem i jest pl tylko ze gdzies czytalem ze jest to 14 dniowy trial

I tu mam zagwostke po w ustawiemiach w zakladce licencja (Id) MIO P550 nieda sie tego zmienic ani wpisac klucza rejestracyjnego

To jest pełna wersja. Ja mam tak samo, a spolszczenie mam zainstalowane już od paru miesięcy.

« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 25, 2006, 10:03:15 »
Cytat: "creams"
Cytat: "darasn1"
wiesz takie odpowiedzi nie swiadcza o twojej ogromnej wiedzy, i sa zbedne. zadalem pytanie i tyle, nie musisz zaraz wywalac takich glupot

Moja wiedza nie jest ogromna tylko przecietna. Masz racje, przepraszam, zamiast wylewac takie glupoty, moglem udostepnic Ci moje spolszczenie na np DC++ i byloby po problemie.

Sorry za offtopic ale jako programista nie moglem sie powstrzymac.

« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 25, 2006, 15:01:47 »
spoksik ;) po to jest forum aby laczyc ludzi! Jesli ktos by mial taka mozliwosc to bardzo bym prosil o cos sprawdzonego. 4 razu udalo mi sie juz moje p 550 uwalic wiec juz nie mam sil :) sciagam teraz mapki tomtom 4gb z groszami przez p2p jak by ktos byl zainteresowany to po sciagnieciu chetnie sie podziele. teraz posiadam niemcy, anglie, polske, slowacje, wegry i czechy

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 25, 2006, 15:14:39 »
creams
zaraz sie pozegnasz z forum :!: regulamin zabrania rozmow o pirackim sofcie a rejestrujac sie zaakceptowales go :!: