Witam wszystkich
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem mio p560 i trochę spędziłem czasu nad nim wgrywając różne rzeczy i czytając w necie co i jak ale powstało kilka pytań na które nie znam odpowiedzi: (jeśli coś myle albo pisze głupoty to wybaczcie z góry)
1. zacznijmy od tego ze instalujac wszystkie rzeczy zawsze zaznaczałem "My flash disk" tak by na "my device" bylo zawsze miejsce i zawsze bylo tam kolo20MB az tu nagle zrobiło sie 7mb wchodze w "pamiec" i faktycznie w "przechowywanie danych" jest 7MB. Wykasowalem kilka zbędnych programów ale teraz mam 9MB co najlepsze ta wartość waha sie od8,9MB do 9MB i teraz pytanie czy to nie oznacza ze mam jakiegoś wirusa? programy mam wszystkie powyłączane. o co chodzi z tym ?
2. pracujac z niektorymi programami chcąc z nich wyjść mam wyraźna opcje w menu programu ale nie wszystkie tak maja. np word jak klikam na "x" w prawym górnym to on mi tak jakby zwija do paska i ja żeby wyłaczyc ten program muszę w ustawieniach- pamięć-uruchomione programy-zatrzymaj. czy to jest normalne?
3. ja jestem przyzwyczajony ze jak podłączam pena czy inne rzeczy na usb to przed odłączeniem fizycznym odłączam go w kompie "bezpieczne usuwanie sprzetu" natomiast nie ma czegoś takiego przy łączeniu urządzenia z kompem przez ActiveSync czy tak właśnie jest ze w tym wypadku po prostu się odłącza kabel i już i nie stanowi to zagrożenia dla urządzenia?
4. Co zrobić gdy chciałem usunac gre z PDA i mialem komunikat "nie zostało do końca usunięte" co lepsze w ogóle nie zostało usunięte bo gra dalej śmiga co lepsze gra "Viking Saga" nie chciała mi chodzić bez "eMbedded Visual Basic Runtime" próbowałem ściągnąć i zainstalować ale pisalo "instalacja zakończyła sie niepowodzeniem" wiec chciałem odinstalowac to sie nie powiodlo i przez przypadek wszedłem w gre i mi ja uruchomiło...
5. czy sa jakies programy które na pewno powinienem zainstalować bo sa one potrzebne lub cos usprawniają?
6. co z anty wirusem? czytałem jakie polecacie ale nigdzie nie mogę znaleźć jakiejś wersji pełnej mam tylko spy bota ale tez bez aktualki. wiem ze nie mozna podawac tu linkow do takich rzeczy wiec jeśli ktoś coś ma to poproszę o maila.
7. Ostatnie pytanie dotyczy gier. Jakie gry polecacie? chciałbym moc pograc w FPP czy TPP ale np z q3a miałem problem z instalacją, Spawn nie chciał mi sie zainstalować. Tomb Raider tu wielka szkoda bo gre zainstalowałem i uruchomiłem juz sie cieszyłem bo gra naprawdę fajna ale niestety okazało sie ze mio ma 2 przyciski za malo i nie ma jak wyjść z tej gry

z platformówek Rayman mi sie uruchamia ale ekran mam czarny gra muzyka i nawet jak dotykam ekranu slysze dziek jak w menu ale ekran czarny jest. Kilka gierek udało mi sie zainstalować pomyślnie zeby nie bylo

np polecam "Age of empires-gold edition:.
Chyba wszystko

będę wdzięczny za każda pomoc