JAk wprowadzić md pna100 w upgrade tool.

• 2 Odpowiedzi
  • 738 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

JAk wprowadzić md pna100 w upgrade tool.
« dnia: Czerwiec 23, 2007, 23:49:58 »
Chcialłem zmienivc rom z niemieckiego na angileski ten z royala empusa, ale nie moge wejsc w upgrade tool, prosze o pomoc, szukam juz instrukcji po roznych forach kilka dni i nic sensownego nie znalazłem, mam tylko kilka wersjii romów a nie wiem własciwie jak krok po kroku to zaistalowac  HELP!!!

*

Offline wibi

• *
  • 51
Odp: JAk wprowadzić md pna100 w upgrade tool.
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2007, 01:05:44 »
Jest to b.proste.Jednocześnie przycisk włącz,reset i joystick w dół ale z drugiej strony chcę Cie uprzedzić ze to nie zawsze się udaje,mnie w kazdym razie nie udało się a przeżyłem sporą doze strachu jak pocket nie chciał wyjść z tego stanu,dopiero wyciągniecie baterii na cała noc pozwoliło przywrócić go do życia.Spolszczyć mozna znacznie prościej i bezpiecznie a poza tym nie tracisz gwarancji co w przypadku zmiany romu niewątpliwie się stanie ponadto nawet jak się uda to czasami nie działa GPS,poszukaj tu na tym forum tych którzy chciali operacje odwrócić ale juz się nie dało.Dobrze się wiec zastanów bo rom z Empusa jest przewidziany na kość 64MB a nie 32MB jak w Twoim przypadku

Odp: JAk wprowadzić md pna100 w upgrade tool.
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 27, 2007, 10:48:15 »
Spolszczyć mozna znacznie prościej i bezpiecznie a poza tym nie tracisz gwarancji co w przypadku zmiany romu niewątpliwie się stanie

Możesz przybliżyć temat.
Pozdro