interWrite ,czy są na różne modele pda ?

• 3 Odpowiedzi
  • 764 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

interWrite ,czy są na różne modele pda ?
« dnia: Marzec 29, 2007, 23:28:08 »
witam , mam spolszczenie InterWrite dołaczone do Mio350 , 550 , moje pytanie jest takie , czy moge spróbowac wgrac tą nakładke na mio168 na WM 2003 ? czytałem , że nakładka spolszczająca mio168 -i pochodne to ''marchewka'' lub interwrite . czy chodzi o ten sam program , czy jest jakis inny ?

pozdrawiam

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: interWrite ,czy są na różne modele pda ?
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 30, 2007, 07:08:18 »
raczej nie będzie działać choćby z tego powodu, że mio 350 i 550 mają WM5

*

Offline 6nt

• Ekspert Mio z GSM
  • 2545
  • Myślę, więc... myślę!
    • SGL-W
  • Sprzęt: HTC Kaiser z orangutana (TyTN II), MIO A701, SE K8
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 30, 2007, 10:14:53 »
witam , mam spolszczenie InterWrite dołaczone do Mio350 , 550 , moje pytanie jest takie , czy moge spróbowac wgrac tą nakładke na mio168 na WM 2003 ? czytałem , że nakładka spolszczająca mio168 -i pochodne to ''marchewka'' lub interwrite . czy chodzi o ten sam program , czy jest jakis inny ?

pozdrawiam

Najprościej sprawdź na stronie producenta. Tam będziesz miał dokładnie napisane jaka wersja jest do jakich PDA. Chodzi tu głównie o system, ale też o specyficzne narzędzia, jakie na konkretnych PDA są instalowane w tym systemie. Jednak... zastanów się 3 razy czy naprawdę potrzebujesz takiego zamulacza...

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 31, 2007, 00:15:02 »
witam. tzn. jesli chodzi o p350 i 550 to nie widze róznicy po wgraniu nakładki.moze na wm2003 taka róznica powstanie tym bardziej jesli procek jest połowe wydajnieszy .na w/w pda pracuje wydaje mi sie tak samo. a jesli chodzi o wersje interwrite na poszczególne modele to musze to sprawdzic , czy są takowe ...
wgrywając na wm5 , po odpaleniu interwrite nie ma konkretnej opcji do czego ma byc . dopiero jak sie podłączy pda , i zaakceptuje warunki umowy to dopiero wykrywa co jest podłaczone do PC. myślałem ze to jakos automatycznie sie dopasowuje do systemu . musze to wypróbowac .

pozdro