Internetna Mio A201 przez Nokie 6230i i przez komputer

• 5 Odpowiedzi
  • 1669 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 23, 2006, 16:18:24 »
Witam

Po raz pierwszy na tym forum, swiezy uzytkownik, nabylem wlasnie Mio A201 i zglebiam dzialanie Pocket PC.

Mam pytanie - chcialby uruchomi internet na moim Pockecie przez BT
1) korzystajac z komputera
2) laczac sie przez komorke

Czy ktos moze mi udzielic jakis uzytecznych wskazowek rok po kroku, moze jakis manual? Chwile szukalem w archiwum, ale nic konkretnego nie wpadlo mi w oko.

Pozdrawiam, Lukasz

Re: Internetna Mio A201 przez Nokie 6230i - problem
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 23, 2006, 20:52:47 »
Cytat: "lukasz_p"
Witam

Po raz pierwszy na tym forum, swiezy uzytkownik, nabylem wlasnie Mio A201 i zglebiam dzialanie Pocket PC.

Mam pytanie - chcialby uruchomi internet na moim Pockecie przez BT
1) korzystajac z komputera
2) laczac sie przez komorke

Troche glupio tak sobie odpowiadac, ale troche mi wstyd za takie prostackie pytanie - "dzodzwonilem" sie do internetu przez "Dial-Up to internet" w menu BT i nawet zaczelo dzialac :D tylko ze po otwarciu kilku stron internet siadl...

Przy odpalonym explorerze wyskakuje komunikat "Network Log On", trzeba podac usera, haslo i domene... o co chodzi? To komunikat z Pocketa, telefonu czy Plusa? Ktos moze sie laczy czasami przez GPRS i moglby napisac pare slow?

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2006, 09:03:41 »
czytales Dzial dla Poczatkujacych? ostatni dzial?

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 24, 2006, 23:06:28 »
Cytat: "lipciopda"
czytales Dzial dla Poczatkujacych? ostatni dzial?

Przepraszam za w sumie durne pytania - z perspektywy nocy spedzonej na grzebaniu w necie, czytaniu i kombinowaniu z roznymi rzeczami widze ze w zasadzie o co pytalem to poznajdowalem... Jak czlowiek podniecony nowym nabytkiem to i pisze co mu slina na jezyk przyniesie  8)

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 25, 2006, 19:20:52 »
jeśli potrzebujesz instrukcję w języku polskim to daj znać ... bo znalezienie nie było proste ... niby sprzedający powinien ją dołączyć :D  ale nie robi tego.

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 28, 2006, 20:58:03 »
Cytat: "tutuspi"
jeśli potrzebujesz instrukcję w języku polskim to daj znać ... bo znalezienie nie było proste ... niby sprzedający powinien ją dołączyć :D  ale nie robi tego.

Sliczne dzieki - szukalem i znalazlem na stronie komputronika (jest tam zdaje sie jako ulotka o produkcie)