Czy moglby mi ktos pomoc??

• 2 Odpowiedzi
  • 729 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czy moglby mi ktos pomoc??
« dnia: Marzec 27, 2008, 09:34:15 »
witam wszystkich
moj chlopak kopil mi w holandii mio p550 od holendra oczywiscie windows jest holenderski i nawet niemoge zmienic jezyka na angielski co dopiero mowic na polski
moj problem jest taki ze wgrana jest tam mapa tomtom ktora w holandii dzialala tu w polsce nawigacja niedziala caly czas albo brak urzadzenia gps albo oczekiwanie na prawidlowy sygnal. dlaczego sie tak dzieje czym to moze byc spowodowane?? jestem laikiem w tym temacie prosze o pomoc

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
Odp: Czy moglby mi ktos pomoc??
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2008, 15:29:36 »
Jak długo leżał nie używany to trzeba sobie wyjść na łąkę włączyć TT i poczekać (czasami potrzeba kilkadziesiąt min) . Używany codziennie będzie się włączał też po kilkudziesięciu ale..... sekundach.
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline amigo3171

• 5
  • Sprzęt: Mio A701 WM6.1 19202 revised by Poldo
Odp: Czy moglby mi ktos pomoc??
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 27, 2008, 16:50:50 »
witam wszystkich
moj chlopak kopil mi w holandii mio p550 od holendra oczywiscie windows jest holenderski i nawet niemoge zmienic jezyka na angielski co dopiero mowic na polski
moj problem jest taki ze wgrana jest tam mapa tomtom ktora w holandii dzialala tu w polsce nawigacja niedziala caly czas albo brak urzadzenia gps albo oczekiwanie na prawidlowy sygnal. dlaczego sie tak dzieje czym to moze byc spowodowane?? jestem laikiem w tym temacie prosze o pomoc

W linku odnosnik do strony gdzie mozesz przeczytac o Mio 550 zmiane Romu
polecam lekture
http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=3583
oraz mozesz poczytac kilka postow wyzej
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2008, 16:54:44 wysłana przez amigo3171 »