Dzwięk się przycina przy wyłączeniu podświetlania

• 4 Odpowiedzi
  • 671 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dzwięk się przycina przy wyłączeniu podświetlania
« dnia: Lipiec 02, 2007, 13:40:17 »
Zakupiłem dzisiaj przejściówkę do mojego Mio P550 z mikro jacka 2.5 mm na mini jacka 3.5 mm, wszystko ładnie działa, słuchawki podpiąłem zwykłe douszne i teraz jak odpalam pocket musica, to z racji żeby bateria się szybko nie wyczerpywała, mam ustawione że po 30 s wyłącza się podświetlanie ekranu, jak się wyłączy podświetlanie to dzwięk w słuchawkach się tak śmiesznie przycina. Na głośniku nawet przy wyłączonym podświetlaniu jest ok.

Druga sprawa, czy jest jakiś soft do nagrywania dzwięku z PDA? Jakiś rozbudowany, żebym mógł nagrać coś dłuższego, zastosować palma jako dyktafon?

Jakie programy polecacie zainstalować jak wyjeżdzam na wakacje ze znajomymi i żeby było śmieszne i ciekawie z palmtopem?

Zainstalowane mam SPB pocket, TCPMP, Worms World Party, Pocket Music, Edreg, Automapa, co jeszcze mogę doinstalować, żeby sobie umilić czas? Może macie jakieś nie wiem mini filmiki fajne na PDA, czy coś w tym rodzaju, żeby zabłysnąć wśród młodych znajomych.

*

Offline Sainti

• 389
    • Mój sieciowy kącik
  • Sprzęt: HTC Mozart
Odp: Dzwięk się przycina przy wyłączeniu podświetlania
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 03, 2007, 00:04:18 »
Ad1. Może spróbuj innego playera? Ja sprawdziłem na MiniLyrics (wyświetla też słowa piosenek) i nic sie nie przycina.

Ad2. Resco Audio Recorder

Ad3. Jakieś gry, filmy (TCPMP i PocketDivXEncoder), czytnik ebooków (Alreader). Zastosowań jest mnóstwo, wystarczy poczytać forum.

Ad4. Ściągnij sobie coś z internetu i przerób za pomocą PocketDivXEncoder.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 03, 2007, 19:59:24 »
Już doszedłem do tego z tymi ad 2-4, ale z tym playerem nie wiem co zrobić, spróbuje zainstalować inny, ale jaki polecacie o funkcjach i wyglądzie podobnym do PocketMusica?

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 03, 2007, 21:29:47 »
Zainstalowałem Winampaq i tam się nic nie zacina, ale niestety nie bardzo mi ten player odpowiada, więc przeinstalowałem pocketmusica i dalej się dzwięk przycina, próbowałem ustawień w opcjach i niestety nic. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Bo obawiam się że mój Mio nie wytrzyma na baterii całej podróży słuchania muzyki.

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 04, 2007, 03:17:43 »
Moze GsPlayer plus ladna skorka do tego np. gsamp modern :) Automatycznie wygasza ekran po zadanym czasie.
Be more digital.
pıoɹpuɐ