A201 zapytanie

• 2 Odpowiedzi
  • 924 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A201 zapytanie
« dnia: Lipiec 19, 2006, 12:21:24 »
Witam
mam pytanie czy istnieje jakaś możliwość aby palma użyć jako zgrywarkę do zdjęć, tzn podłączam aparat i mogę wrzucić foty. Doszukałem się na forum iż jest jakaś karta ale nie bardzo kumam w tym temacie także proszę o info.
Dzięki

A201 zapytanie
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 19, 2006, 22:35:11 »
Może nie bardzo Ci pomogę, ale nie bardzo też widzę sens takiego rozwiązania. Zdjęcia w aparacie masz na karcie pamięci i chcesz je zgrywać do PPC ? Przecież pamięć w PPC to kilkadziesiąt MB, a zgrywanie na kartę pamięci w PPC mija się z celem - prościej wymienić kartę. Przy założeniu że masz dwie(więcej) kart pamięci możesz na każdą skopiować foldery niezbędne do pracy PPC i używać każdej w aparacie wykorzystując pozostałą pojemność.

A201 zapytanie
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 19, 2006, 22:49:51 »
Najlepiej jak będziesz miał w swoim pda taką samą kartę co w aparacie i sobie będziesz ją przekładał by podejrzeć zdjęcia na trochę większym lcd  :P. W A 201 to chyba SD albo MMC.
Z reguły aparaty cyfrowe nie formatują karty tylko tworzą na niej swój własny katalog a pozostałe dane są nietknięte, a więc istnieje możliwość przeglądania zdjęć.