Mio P550 i polskie menu?

• 5 Odpowiedzi
  • 1688 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline michael_13

• *
  • 55
    • MiChaeL_13
  • Sprzęt: SE W610, Samsung Omnia, Xperia X1, HTC HD2
Mio P550 i polskie menu?
« dnia: Październik 21, 2006, 12:48:51 »
Zamierzam kupić Mio P550 z GPS w sklepie http://sklep.vico.pl/product_info.php/products_id/21956 i zastanawia mnie jedna rzecz, czy ten PocketPC ma polskie menu (polską lokalizację) Windows Mobile 5. czy nie ma takiego czegoś i wszystkie są w całości po angielsku. Jeśli tak to czy jest możliwość spolszczenia go.

Jeśli głupie pytanie to z góry przepraszam :worried:

*

Offline macius1984

• *
  • 61
Mio P550 i polskie menu?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 21, 2006, 12:59:03 »
Ma polska lokalizace i wszsytko jest po poslu ale muszisz sobie go zpathowac zebys mogl na niego cokolwiek przegrywac poza tym ta wersja ktora jest nagrana defultowo po hardresecie sie kasuje i jest normalnie po angielsku ale oczywiscie mozna pozniej dograc jakas poska lokalizacje

*

Offline forestowy

• 604
    • fotografia makro
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S II
Mio P550 i polskie menu?
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 21, 2006, 13:26:44 »
Dopytaj w sklepie dokladnie czy ma polską lokalizacje. Nic nie piszą więc nie wiadomo. Niektóre sklepy nie dają i każą sobie za takową dopłacać.
Mio P550 --> Asus A639 --> HTC TyTN II --> HTC Diamond --> Nokia E52 --> Motorola Milestone --> Samsung Galaxy S II

*

Offline michael_13

• *
  • 55
    • MiChaeL_13
Mio P550 i polskie menu?
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 21, 2006, 14:09:57 »
A czyli wszystko zależy od wersji jaką mają w sklepie. Dzwoniłem do nich, ale dużo się nei dowiedziałem, facet najpierw nie wiedział co powiedzieć potem powiedział że jest po polsku. Póżniej zadzwonie może inny odbierze-bardziej kompetenty.
Załóżmy że polską wersje, to będzie go trzeba patchować? Tak każdy robi jak kupi nowy PocketPC? Gdzie można znaleźć patcha (dadzą go na CD?) I po hardresecie (to jest reset wszystkich plików i ustawień?) będzie po angielsku? Jeśli tak to gdzie mogę znaleźć polską lokalizację? Czy dodadzą mi na CD?

A jesli będzie odrazu od kupna po angielsku to żeby go spolszczyć toskąd mogę wziąśćpolską lokalizację i czy to jest trudne w spolszczeniu i czy można coś zepsuć.

*

Offline dziadek7

• 745
  • Sprzęt: Mot. V3 , Mio p550 , HTC Diamond , Omnia2
Mio P550 i polskie menu?
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 21, 2006, 17:36:38 »
Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy wszystkie sklepy sprzedaja wer.PL + płytka CD z Lokalizacja PL.

A dlaczego uparłeś się kupic w tym sklepie ;-)
zobacz tu znadziesz o wiele taniej http://skapiec.pl/site/cat/20/comp/91179
"Wnuczku jak się nazywa ten Niemiec
który mi ciągle coś chowa ?
Alzheimer dziadku ;-)  "

*

Offline michael_13

• *
  • 55
    • MiChaeL_13
Mio P550 i polskie menu?
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 22, 2006, 10:48:59 »
Uparłem się bo akurat mieszkam blisko Lublina i mogę do sklepu podskoczyć bez problemu go kupić i niedaj boże jak się zepsuje :P A tak zamawiać to nie jestem zabardzo przekonany, no ale coś te ceny mnie kuszą :P jeszczę się zastanowię, dzięki :)

A co do tego patchowania to trzeba każdego patchować? Co to daje? I jak to się robi.