Jak mam korzystac z tego??? Może to głupio zabrzmi ale jak go wyłączyc tak żeby przez noc bateria się nie wyczerpała? Wystarczy wciśniecie przycisku off? Ciagle nie mam pewności czy wszystkie aplikacji wyłaczyłem, jak wchodze w ustawienia - system-pamięc jest zakładka gdzie widac wszystkie działajace aplikacje, i mozna wszystkie zakonczyc?czy ta opcja skutecznie wszystko wyłącza?jesli tak to czemu niemal zawsze mam activesync włączone?
Przez pare dni było wszystko ok a jak raz zostawiłem go na noc bez ładowarki to bateria padła całkiem wiec jak zrobic zeby go właczyc w tryb czuwania i zeby nie tracił tak szybko baterii?
Błagam pomóżcie, odpowiedzcie i udzielcie jakis skazówek odnosnie wyłączania aplikacji, oszczedzania energii, jak mam go wyłączac po zakonczeniu pracy? Czy po wyłaczeniu nawigacji musze jakos wyłączac gps czy sam sie wyłączy? nie moge sie doszukac niczego w instrukcji jaką mi dorzucili do mio.
Miekki reset to wcisniecie "reset", twardy można zrobic z poziomu windowsa albo trzymajac joystik do góry i przesunąc baterie na off o potem on(albo cos pokręciłem), a co daje samo przesunięcie na off i zostawienie tak?
Często widze też że ludziom mio zawiesza sie po miekkim resecie, czy powinienem się bac, o co z tym chodzi?