Mio p340

• 3 Odpowiedzi
  • 871 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mio p340
« dnia: Listopad 26, 2007, 17:01:30 »
Witam szukam i szukam na wyszukiwarce bo podobno to taki częsty problem.. a tu nic wiec pisze :)

Rozchodzi sie o to ze posiadam Palma 4 miechy kupiłem nówkę i na początku wszystko ładnie synchronizował a teraz juz od 3 miesięcy nie mogę ustanowic połączenia z kompem. Próbowałem wszystkiego nowy AS starszy AS AS z płyty i nic cisza kolega ma SPV m3000 i jego magika widzi... wiec to raczej nie komp.. ale nowy sys. wgrałem bo moze jakiś wirus i dalej nic... zrobiłem HR i straciłem wszystko (polskiego WM) wiec teraz zostałem bez niczego bez nawi bez sys. na kompie i bez sys. na palmie...
Czy jest tu ktoś kto może mi pomóc? proszę o odp i nie zjedzenie mnie jak taki problem sie juz pojawił.

Pozdrawiam Bounce

Odp: Mio p340
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 27, 2007, 22:39:02 »
Może mi ktoś pomóc:)

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 16, 2008, 11:22:29 »
Opisz dokladniej problem ,rozumiem , ze pozostales w tej chwili z ekranem powitalnym windows mobile?, może sformatowałeś sprzęt i nie masz nic-"czarna dziura"-używam prostego jezyka abyśmy się zrozumieli. Nie załamuj sie damy radę , miałem podobny problem , nikt mi nie pomógł na form ale doszedlem do tego sam, pomoge Ci. Opisz dokładniej co żes nawywijał.

*

Offline majsterek

• **
  • 129
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 16, 2008, 13:54:32 »
Witam szukam i szukam na wyszukiwarce bo podobno to taki częsty problem.. a tu nic wiec pisze :)

Rozchodzi sie o to ze posiadam Palma 4 miechy kupiłem nówkę i na początku wszystko ładnie synchronizował a teraz juz od 3 miesięcy nie mogę ustanowic połączenia z kompem. Próbowałem wszystkiego nowy AS starszy AS AS z płyty i nic cisza kolega ma SPV m3000 i jego magika widzi... wiec to raczej nie komp.. ale nowy sys. wgrałem bo moze jakiś wirus i dalej nic... zrobiłem HR i straciłem wszystko (polskiego WM) wiec teraz zostałem bez niczego bez nawi bez sys. na kompie i bez sys. na palmie...
Czy jest tu ktoś kto może mi pomóc? proszę o odp i nie zjedzenie mnie jak taki problem sie juz pojawił.

Pozdrawiam Bounce

Witam. AS powinien wykryc sprzęt. Po zrobieniu systemu w kompie sprawdziłeś czy wszystkie sterowniki masz zainstalowane(panel sterowania,system, sprzęt, menadżer urządzeń)? Rozumiem że tak bo innego palma komputer widzi. Jaki w ogóle posiadasz windows (Xp,Vista)? Jeśli to wszystko masz ok to może by to też uszkodzony kabel lub złącze usb w palmie, albo co gorsza scalak od USB.