problem z mio 350

• 4 Odpowiedzi
  • 916 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z mio 350
« dnia: Sierpień 13, 2007, 19:48:04 »
Nie wiem dlaczego ale po podlaczeniu do kompa przez USB nie widzi plikow na palmie - nie mozna nic skopiowac ani przegrac ani nic - jak tylko wrzuce plytke i zainstaluje ja to wtedy wszystko robi sie OK i po wlaczeniu komputer widzi ze "zainstalowany nowy sprzet" !
Spotkaliscie sie z czyms takim !
Prosze o pomoc!!
Pozdrawiam Sebastian

*

Offline andrep

• 432
  • Sprzęt: MioP550,VivoS6,Samsung M51 AM PL Android i AA
Odp: problem z mio 350
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 14, 2007, 08:45:39 »
Witam
Spróbuj w czasie podłączenia wyjąć kabel USB z kompa i po kilku sek.włączyć ,może pomoże

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2007, 09:15:09 »
Ja także zauważyłem coś takiego, ale dotyczyło sytuacji kiedy kabelek podłączyłem do portu z USB 1.0 zamiast do portu z USB 2.0 na laptopie. Potem pomimo zmiany portu musiałem restartować laktoka i PDA. Jeżeli używasz Total Commandera, spróbuj zainstalować sobie ten plugin. Poniżej opis wtyczki:

Access PocketPC and other Windows CE devices via ActiveSync direclty in Total Commander! Source available. Requires installed ActiveSync, otherwise it cannot be installed!
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

*

Offline Makubo

• 939
  • System: Android 8.0
  • Sprzęt: LG G7 ThinQ
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 14, 2007, 23:04:05 »
Nie wiem dlaczego ale po podlaczeniu do kompa przez USB nie widzi plikow na palmie - nie mozna nic skopiowac ani przegrac ani nic - jak tylko wrzuce plytke i zainstaluje ja to wtedy wszystko robi sie OK i po wlaczeniu komputer widzi ze "zainstalowany nowy sprzet" !
Spotkaliscie sie z czyms takim !
Prosze o pomoc!!
Pozdrawiam Sebastian

Z analizy Twojej wypowiedzi wysuwają się dwa pytania:
1. Co dokładnie jest na płytce, którą "wrzucasz"?
2. W Twoim poście nie padło słowo ActiveSync, czy aby na pewno masz ten program poprawnie (wogóle) zainstalowany?
Napisane: 14-08-2007, 22:59:21
Ja także zauważyłem coś takiego, ale dotyczyło sytuacji kiedy kabelek podłączyłem do portu z USB 1.0 zamiast do portu z USB 2.0 na laptopie. Potem pomimo zmiany portu musiałem restartować laktoka i PDA. Jeżeli używasz Total Commandera, spróbuj zainstalować sobie ten plugin. Poniżej opis wtyczki:

Access PocketPC and other Windows CE devices via ActiveSync direclty in Total Commander! Source available. Requires installed ActiveSync, otherwise it cannot be installed!

Czy wiesz może czy po odinstalowaniu syfa ActiveSync w exploratorze pozostaje widoczyny PDA z możliwością jego exploracji. Nie mówię o Total Commanderze.
"We are the Borg, resistance is futile!"

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 14, 2007, 23:11:35 »
Witam
 Płytka którą "wrzucam" to "Getting Started CD"
ActivaSynca mam wgranego!
pozdrawiam