[PDA - MIO P550] WM6.1 powrót do WM5

• 2 Odpowiedzi
  • 3221 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

[PDA - MIO P550] WM6.1 powrót do WM5
« dnia: Sierpień 25, 2009, 23:06:17 »
Witam serdecznie kolegów i koleżanki .... jestem nowym użytkownikiem forum i jako że to mój początek to proszę o wyrozumiełość.

Mimo iż jestem nowy to zwiedziłem już nie jeden temat na tym forum i dość dużo się dowiedziałem na temat MIO P550 którego nabyłem dość nie dawno ...

Zmieniłem system z oryginalnego na WM 6.1 v 2.1 - ale stwierdziałem że lepiej będzie jak narazie wróce do oryginalnej wersji której KOPIE (DUMP) zrobiłem przed wgraniem WM 6.1 . A decyzje podjąłem dlatego że według mnie poczekam sobie aż wyjdzie stabilny i w pełni spolszczony WM6.5 ... Ale nie o tym miała być mowa...

Wracając do tematu... Mam problem, a polega on na tym że DUMP który zrobiłem zajmuje 101MB i z karty nie chce mi go wgrać... bo za duży rozmiar... próbowałem przez USB ale coś mi to nie za bardzo wychodziło... (być może przez to że nie do końca wiedziałem jak, lub czy dobrze wszystko robie).
Dodam tak po za tematem ze dump miał w sobie nakładkę PL - i razem z tą nakładką zajmuje ponad 100MB

Jeśli znajdzie się jakiś kolega który pomoże to z miłą chęcią taką pomoc przyjmę i będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że będziemy razem miło spędzać czas na forum.

*

Offline bikekowal

• 13104
Odp: [PDA - MIO P550] WM6.1 powrót do WM5
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 26, 2009, 07:32:02 »
Mistrzu, nie ten dział. Przenoszę.
Bądźcie realistami, żądajcie niemożliwego...

*

Offline pablodesign

• 16
    • pablodesign
  • Sprzęt: mio p350
Odp: [PDA - MIO P550] WM6.1 powrót do WM5
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 26, 2009, 15:15:52 »
Witam,

Sam robiłem dokładnie to samo - przed wrzuceniem wm6 zrobiłem sobie backup istniejącego romu. Później gdy chciałem wrócić do wm5 okazało się że również nie mogę załadować zrzuconego romu do mio. Rozwiązałem to z pomocą tego wątka:

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=61139.0

Tyle że wrzucam wm5 z paczki która jest tam podlinkowana, moj zgrany rom jest na razie bezużyteczny.

Pozdrawiam.