Jestem posiadaczem mio a201 mniej więcej od dwóch tygodni. Dziś zaczęŁy się dziwne problemy... Oto one:
1)Nie można nawiązać połączenia z komputerem poprzez kabel USB... Palmtop się ładuje, ale nie łączy się.
2)Komunikat:
"Ilość wolnej pamięci magazynu jest krytycznie mała. Jeśli pamięć magazynu nie zostanie zwiększona, uruchomienie niektórych programów może być niemożliwe. Użyj Eksplorator plików, aby usunąć niepotrzebne pliki lub przenieść częśc plików na kartę pamięci."
Rozumiem że chodzi tu o to że pamięć palmtopa jest zapchana... Tylko jakim cudem, skoro wszystko co instaluje to instaluje na karcie 1Gb, na której mam jeszcze okolo 500 mb wolnego miejsca
3)Nie dziala wogole Windows Media Player, a wczoraj okolo 3godziny sluchalem w nim muzyki... Teraz nawet go wlaczyc nie moge... To tak jakby sama ikonka byla (bez programu).
4)Przyciski czasami nie dzialaja.... ale po miekkim resecie juz dzialaja...
5)Inter Write (ktory kupilem razem z palmtopem[spolszczenie]) pokazuje komunikat
"Wersja demo wygasła"
6)Data i zegar sie zresetowaly...
To chyba wszystko. Najwyżej dopiszę...
Mam jeszcze pytanie: Jak wykonać Hard Reset

Czy za pomocą Hard Resetu oprogramowanie palmtopa będzie jak to które było w momencie kupna

Czy wszystkie ikonki znikną (te które sam zainstalowałem

Czy zrobienie Hard Resetu nie wpłynie na gwarancje

Czy za pomocą H.Resetu może sie coś uszkodzić w palmtopie
zadaję trochę głupie pytania, na które odpowiedzi mogą być dla Was oczywiste.... Jednak jestem nowym użytkownikiem Pocket'a i jeszcze nie do końca opanowałem WM 5.0... Proszę o wyrozumiałość i nie krytykowanie pytań... Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdro4all