Dobra, ale to się robie jakiś przegląd telefonów z Android'em a ja dalej pytam, to w końcu jaki soft mam wgrać, co by maksymalizować baterię...
BTW.
"Ten typ tak ma" jeżeli telefon nie trzyma dnia to jest totalny BS. To nie jest sportowy samochód, tylko TELEFON, który ma służyć do tego, żebym zawsze był w kontakcie ze światem. Od rana do wieczora MUSI wytrzymać, jak nie to nadaje sie tylko do kosza.... Dwóch baterii nie mam zamiaru nosić. Musiałoby mnie zdrowo pogrzać, żeby cofać się 6 lat wstecz do czasów Motoroli A925, która w zestawie z telefonem miała dwie baterie i stację dokującą z miejscem na jej ładowanie. Z tym, że 6 lat temu kosztowala 750 zł, a nie 1400 i była jednym z pierwszych telefonów z 3G na rynku... Pożeranie baterii w jej przypadku było akceptowalnym kosztem, biorąc pod uwagę, że przez rok czasu używałem jej też jako stacjonarnego modelu z iplusem, który w tamtych pięknych czasach miał nielimitowany transfer....
P.S.
Chcesz ferrari, to kup sobie Iphone 4. To jest zabawka którą można „poszpanować”… Motorola Milestone wzbudzi, co najwyżej „lachonów” z kraciastymi koszulami z Help Desk’u… (i bynajmniej nie jest to tylko pusta ironia. ostatnio widziałem badania na temat struktury społecznej użytkowników Iphone OS vs Android…. W skrócie statystyczny użytkownik Androida to „geek” z którego się wyśmiewały wszystkie dziewczynki w szkole).